Kojenecké oblečení - doporučte eshopy

isabelafuentes
7. bře 2018

Ahoj maminky, kde nakupujete kojenecke obleceni? Doporucte mi, prosim, nejaky overeny eshop. Chci kvalitni obleceni, ale zase to nemusi stat majlant 😊. Uvitala bych hlavne tipy na ceske vyrobky, ale piste cokoliv, kde se vam nakupy osvedcily a byly jste spokojene.

karolly
7. bře 2018

Já osobně jsem spokojená s H&M a také třeba F&F, ale ten nejspíš nemá eshop.

vanea
7. bře 2018

Já nejradši nakupuju na eshopu lidlu a H&Mka🙂 u lidlu značka lupilu, úplně super, malému ty věci sedí nejlíp a kvalitou jsou moc fajn, máme ty věci od začátku, jen přiobjednáváme velikosti=)

karolly
7. bře 2018

Musím souhlasit s @vanea. Lidl a jeho Lupilu je opravdu super.

novamamina
7. bře 2018

Taky souhlasím s lidlem. Super je ta bio bavlna. Máme od narození 🙂. Pak FaF. Taky moc prima.

maarkeetkaaa
7. bře 2018

Nam teda z lidlackejch bodycek od loney tunes leze celej hrudnik, maji moc siroky vystrih.. jinak mame lupilu mikinku 62/68 a nosi ji jeste ted a ma 80 cm 😃 az na ty siroka bodycka jsem taky spokojena 🙂

soleilll
7. bře 2018

Lidl je určitě co do kvality slabší průměr. Přesně, jak píše @maarkeetkaaa - lodičkové výstřihy jdou často hodně široké a dítě to má až po pupek. Kvalita materiálu odpovídá ceně. Ano, nakupuju tam hodně, ale když vidím HM, Lindex, MS nebo Next, co mám z druhé (třetí, čtvrté) ruky, vypadají kolikrát líp, než 1x vyprané body z Lidlu.
Kvalitní český výrobce je Vejnar, Vlček nebo Rockino.

hanih
7. bře 2018

Souhlasím s tím, že Lidl je spíš horší. Měli jsme z něj pár věcí, ale moc dobře neseděly a po několika vypráních nic moc. Já mám moc ráda Lindex, ale i HM, Next, FaF. Z českých se nám osvědčilo G-mini.

priefi
8. bře 2018

@isabelafuentes co se tyce eshopu, nejlepsi je lidl, ale objednavala jsem i na nejbaby

outeq
8. bře 2018

Za me Lindex neco malo Next, po x vypranich jako nove, skvele sedi a je to pak i dobre prodejne, tak se mi to doma nekupi.

becicka
8. bře 2018

Ahoj, mně se osvědčilo Tchibo, hlavně tedy punčochy například.
A pokud jde o české, tak mám ráda věci od Vaculi vaculi.cz mám tepláčky i softsheelky a jsou super a Duomamas duomamas.cz z tama mám bambusová body a jsou taky 👍

bekyc
8. bře 2018

U nás vede lindex, po půl roce nošení žádné známky, prací chloupek, nic. HM taky dobrý. v Lidlu kvalita odpovídá ceně, to nejde s lindexem srovnávat (hlavně ty bodyčka). Jinak třeba G-mini je česká značka a prodávaj jí i v Tescu. Cenna je vyšší a co jsme měli, tak bylo také kvalitní. Ještě bych doporučila značku Little Things, mají eshop www.vecicky.cz a je to neskutečně pěkný a kvalitní. Oblečení ze softshellu kupuju od značky Unuo, nebo Fantom.

bayt
8. bře 2018

Podle mě nejlepší HM 🙂 super kousky

nika_93
Odpověď byla odstraněná
Zobraz