Kombinéza Loap, máte zkušenost?

monisek
21. zář 2013

Ahoj mamky, mám prosbu, zda máte některá zkušenost se značkou LOAP? Líbí se mi tam moc dětská kombinéza, nikdy jsem od této značky nekupovala a tak proto váhám ... synovi sedí perfektně, ale zdá se mi taková slabá ... v tělíčku není všitý flauš, na druhou stranu nám říkali v obchodě, že i tak je teplá, že nepromokne, že je kvalitní ... máto prosím zkušenost, zda doopravdy nepropustí vodu a je v ní teplo, když v ní bude prcek na sněhu? Moc díky za názory 🙂

lucieandrlova
22. zář 2013

Tuto značku kupujeme a jsem spokojená (teplákovky, tepláky, větrovky i zimní věci). Ale máme odděleně bundu a kalhoty, ale asi to bude podobné jako kombinéza. A v bundičce je všitý flauš. Obecně mi u této značky přijde, že je v těch bundičkách spíše tepleji než opačně... Ale těžko říct, jak vypadá zrovna ta vaše. Taky záleží hodně na způsobu použití (zda na horách nebo ve městě, jak často apod.) to naše oblečení je perfektní do města - i na bobování v parku. Na horách ji taky měla, ale při velkých mrazech bych jí už přidala svetr... Volila jsem raději odděleně kalhoty a bundu. LOAP má vyteplené kalhoty do pasu, bundičky, i kalhoty na kšandy. Přijde mi, že odděleně z toho děti později vyrostou a je to praktičtější, když jdeme po bobování nakupovat. Sundám jí jen bundu... Taky se můžete zkusit podívat ještě po stejné značce v jiných obchodech, když mu sedí střih... Přidávám fotky z oblečení této značky (červená bunda, červené kalhoty, růžová vesta, modrá bunda...)

ludmilad
25. zář 2013

@lucieandrlova Kde Loapy v Praze nakupujete?

lucieandrlova
25. zář 2013

Větrovky v Babiez v Letňanech, teplákovky máme www.promrnousky.cz (kamenný obchod mají v Ml. Boleslavi) a zimní věci a vestu máme z obchůdku Jelovský v nákupním centru Billa na Proseku (mají tam různé značky).
Obchod pro Mrňousky a Babiez vystavují též každoročně v dubnu na veletrhu For Kids v Letňanech.

lucieandrlova
25. zář 2013

@ludmilad
Větrovky v Babiez v Letňanech, teplákovky máme z www.promrnousky.cz (kamenný obchod mají v Ml. Boleslavi) a zimní věci a vestu máme z obchůdku Jelovský v nákupním centru Billa na Proseku (mají tam různé značky).
Obchod pro Mrňousky a Babiez vystavují též každoročně v dubnu na veletrhu For Kids v Letňanech.