Kosmetika z Lidlu. Máte zkušenosti s tou pro děti?

verca46
5. dub 2021

Ahoj maminky,prosím nějaké zkušenosti s kosmetikou pro děti z Lidlu.Hlavne jestli nevadí miminku?

ema90
5. dub 2021

@verca46 Nevim, jak je na tom s testovanim/hodnocenim Cien pro miminka z Lidlu, ale obecne Cien v nejakym testu nedopadl uplne spatne. Ale pokud hledate levnejsi kosmetiku pro deti, tak ma super rozbor v pomeru ceny/kvality BabyLove z DM.

My tedy mame koupenou Weledu, ale vim, ze segra nejaky vyrobky BabyLove ma a je s nimi spokojena.

palja
5. dub 2021

@verca46 tuhle jsem používala, když jsem se nedostala do drogerie koupit jinou. Za mě super, používali jsme hlavne olej a koupel. Pak tam mají ještě pro starší děti koupel a šampon nevím název ale růžový obal, tak z té se dcera osypala.

zelenaesmolda
5. dub 2021

@verca46
Neodpovim ti sice primo na tvuj dotaz ale zeptam se jinak-proc na miminko radsi nepouzijes prirodni kosmetiku nez chemii?

verca46
autor
6. dub 2021

@zelenaesmolda já se ptám proto protože jsem tam pracovala a mám poukaz za 1000kc.A chtěla bych jej využít.A myslela jsem že to není tak hrozna kosmetika.Tak se zeptám já,jaká přírodní kosmetika do koupele je vhodná pro děti (miminka).Jsem těhotná poprvé.Diky

zelenaesmolda
6. dub 2021

@verca46
Ja netvrdim,ze je hrozna,nezkousela jsem ji 🙂

palja
6. dub 2021

@verca46 já jsem používala na novorozence kosmetiku z weledy (koupel, olej) a až to došlo tak jsem měla tuhle z lidlu. I ta mast na zadek byla dobrá. Vonělo to po pomeranči a byla jsem s tím spokojená 🙃

ema90
6. dub 2021

@verca46 Weleda.
Hodne maminek je spokojena urcite i s Hipp a Sebamed, ale to jsou, co se tyce slozeni, pekny sra*ky s prominutim.