Kto dělá skenování papírových fotek?

kamila27
9. zář 2010

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat, jestli někdo neznátě někoho (nějakou firmu), která převede klasické papírové fotky do digitální podoby. Chtěla bych dát k Vánocům rodičům netradiční dárek v podobě kalendáře, ve kterém by byly fotky nás jako malých dětí a rodičů ve svatebním. A zároveň bych si to nechala i zálohovat na DVD jako pojistku, kdyby se ti fotky časem poničily.

Děkuji

Kamča

beruska2x
9. zář 2010

@kamila27 a sama to nezvladnes??? jestli mas tiskarnu se skenerem tak neni problem, foto papir se koupi bez problemu... jinak kazde vetsi fotocentrum to asi udela.. zalezi odkud jsi 😉

benne
9. zář 2010

Podla mna Ti to urobia už skoro v každej fotoslužbe.

lenickaz
10. zář 2010

Ahoj Kamčo,

aby sis to dělala sama nedoporučuju, protože scanner co máš doma ti neudělá tak kvalitní převod fotek (budeš je mít na kalendáři rozkostičkovaný atd.). Vím z vlastní zkušenosti, dávala jsem to taky jako dárek. Chtěla jsem ušetřit, tak jsem si řekla, že to udělám doma. Samozřejmě jsem to nechávala na poslední chvíli, protože jsem si říkala, že když si to budu dělat sama, není kam spěchat. Jenže to zas taková sranda nebyla a fotky nebyly zrovna pěkné. Takže pak nastala hektika a panika co mám dělat. Až jsem narazila na netu na společnost Fotocare.cz.. Moc jsem tomu nevěřila, ale zkusila jsem to a musím říct, že jsem byla spokojená, nakonec jsem vše stihla a stačila to zabalit jako vánoční dárek. Poradila bych ti i další, ale nemám s nimi zkušenost, tak ti nechci radit zajíce v pytli.

Doufám, že jsem ti aspon trošku pomohla.

kamila27
autor
10. zář 2010

Děkuji za odpovědi. Doma tiskárnu se skenerem máme, ale není to ono. Ve fotoslužbě jsem se ptala a nějak se nevyjádřili a dělali kolem toho drahoty s tím, že tohle nepůjde a tohle nepůjde. 😒 Leni, díky, mrknu se.