Lahvička Medela Calma, máte zkušenost?

leni88
12. srp 2017

Ahoj, chci se poradit. Jakou máte zkušenost s lahvičkou Medela Calma? Mám 5 měsíční holčičku a plně kojím, koupila jsem lahvičku, když potřebuji odejít a hlídá tatínek, aby mohl malou krmit odtrříkaným mlékem a nebojkotovala mi potom kojení, což se nám už stalo. Máme ale problém malou z lahvičky nakrmit, tahá krásně a teče jí to, ale chce si lahvičku sama držet, což ještě samozřejmě neumí a nekookrdinuje ručičky, takže si pořád sundavá tu silikonovou hubičku. Máte někdo podobnou zkušenost a lahvička je určená jen pro miminka, která po ní ještě nesahají nebo to mám nějak špatně sestavené? Ta silikonová hubička jde odendat hodně snadno, ale nevím, jak bych jí tam měla připevnit. Děkuji za vaše zkušenosti, nerada bych přešla na normální lahvičku.

fallingstars
12. srp 2017

@leni88 Jakou silikonovou hubičku myslíš? Já mam tu láhev taky doma, zatím z ní malá nepila, ale zkoušela jsem to já 😄 (Abych vyzkoušela, jak (ne)snadno to jde) a nic, co bych tam dokázala nějak snadno sundat tam nemám...

leni88
autor
12. srp 2017

@fallingstars Myslela jsem tu savičku, jakoby ten dudlík, který má v puse..přijde mi, že při nasazení na ten žlutý systém pod ním na obvodu moc nesedí a snadno se to uvolní, tak to potom nevytváří podtlak a musím to během krmení upravovat.. Taky jsem to sama zkoušela 🙂 a překvapilo mě, že to jde celkem snadno.

kittykat22
12. srp 2017

@leni88 my sme mali calmu a tento problem sme vobec nemali. Nebola sanca aby to pri krmeni vypadavalo. To je na reklamaciu.

doufinkaaa
12. srp 2017

Pokud Vam to sunda,tak ji mate spatne sestavenou. Pouzivame ji obcas take, ale kdyz je sestavena,tak se ta savicka sundat proste neda.