Levnější plínky, máte zkušenost?

caspar1
17. kvě 2012

Ahoj holky,
doposavaď jsme používali plínky Pampers Premium. Jsou vynikající, jen ta cena 😲 Máme holčičku 7 týdnů. Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nějakými levnějšími plenami. Nemáte zkušenost s plínkama od Penny (Babytime)? Jsou tam teď v akci, tak uvažujeme o koupi.

usounek25
17. kvě 2012

ahoj, s plínkami z Penny zkušenost nemám, ale vyzkoušela jsem Huggies - nebyla jsem moc spokojená. Na doporučení kamarádky jsme před pár týdny vyzkoušeli plínky z Tesca - Tesco Baby Essentials - zelené balení - stojí 196,- Kč, někdy bývají i v akci levnější. A musím říct, že jsem spokojená, sice nemají pružné pásky tak jak Pampersky, ale jsou pružné na zadní straně a řekla bych, že jsou srovnatelné s Pamperskami, které teda taky normálně používáme a máš pravdu, že ta cena je šílenááá. Nedávno je měli v Rossmanovi za 300,- Kč, tak doufám, že je brzy budou mít zase.

petrunka01
17. kvě 2012

@caspar1 ahoj..Tesco jsem taky používali a docela dobrý..teď jsme ale na DM Babylove a jsem spokojená.Někdo nadává,že dřív byly lepší,ale já extra změnu k horšímu nevidím.Navíc mám z DM slevové kupony a na plínky uplatňuju 25% slevu a pak vyjdou něco málo přes 3 Kč jedna-a to je velikost 4,kde je jich míň,ty potřebuješ menší velikost.Kupuju větší balení v krabici,takže pak máme ještě pěknou krabici třeba na výkresy nebo autíčka pro syna..Srovnatelný mají i plíny v Rosmannu-Babydream,je to v podstatě ten samý výrobek

ivaanka
17. kvě 2012

Taky kupuju v DM 4 a 4+ a jsem hrozně spokojená, předtím jsem kupovala Huggies. Na Pampers má malý alergii, jinak se mi zdály super. Doporučuju vychytat akci a nakoupit více balení, já jsem za ty 2 roky koupila za plnou cenu snad jen 2x.

bohuli
17. kvě 2012

@caspar1 V Rossmannu bývají celkem často Pampers premium care za 299, což k těch 4-9 kg , kde je v balení 96 ks vychází fakt dobře.

můžeš si to pohlídat : http://www.miminakupy.cz/

anehap
17. kvě 2012

Kupuji také Pampers(ale klasický, ne Premium) na střídačku s DM Babylove, ale Pampers malé vyhovují nejvíc. Teď je mají v Rossmannovi už asi třetí týden za 333Kč(velký giant pack), v DM jsou více jak o stovku dražší, tak udělej zásoby 😉

janinka1987
17. kvě 2012

@caspar1 Teskácké plíny jsou super. Doporučuji. Já jsem (až dost pozdě) teď objevila plíny z Alberta (červenobílé balení) A ty nám také vyhovují. Ale malej má už dva roky, tak nevím, jak by seděli tak malému miminku. Není nic jednoduššího, než zkusit koupit jedno balení 🙂 jo a cena je neskutečná, 139,- za balík (velikost 5 42 ks)

romcovaklarka
17. kvě 2012

@caspar1 Ahoj, já mám taky dobrou zkušenost s Euro shopper z Alberta, ale dávám už vel. 4, takže s maličkými nevím. Ale za ty peníze to stojí za pokus bych řekla 🙂 S Tesco plenkama jsem ještě o fous spokojenější pokud jde o pohodlnost při manipulaci, mají ty sucháče na takovém hodně pružném výběžku, hezky se to zapíná. Ty jsou ale už o poznání dražší.

bohuli
17. kvě 2012

Taky Clever plínky z Billy si hodně mamin chválí. Já je taky zkoušela a nejsou špatné, oproti pemprs jsou trochu hutnější, ale na noc stačí a nepromoknou.

veruska007
17. kvě 2012

@caspar1 Já sleduju akce, plínky kupuju, jen když vychází kus pod 3 kč. Před časem jsme koupili Huggiesky 1+1 zdarma, žijeme z nich už půl roku 😉. Jinak super jsou plínky z DM. Měla jsem párkrát i Tesco, ale za sebe nedoporučuju, byly neprodyšné a snad z každé třetí se mi utrhla ta lepka, takže jsem ji mohla rovnou vyhodit 😠

davdan
17. kvě 2012

Tesco baby essentials- za sebe moooc doporucuji, v noci vydrzi, jeste se mi nestalo, ze bych mela nejaky spatny, nevidim v tom rozdil, jestli tyto, nebo pampers. Pouzivala sem je i u starsiho sany 😉 A cena je taky perfektni, nakoupim si je vzdycky v akci, to je kolem 170 korun 😎

katcha21
17. kvě 2012

S plenami z penny zkušenost nemám, mám nejraději Pampers Active Baby, ale cena je taky dost vysoká 😒 Z levnějších ty Tesco essencial a z DM mi přijdou srovnatelný 😉
@veruska007 Prosím, jak se dá vydržet s dvěma balíky plen půl roku? Mě je tady teda asi někdo krade 😀

weri1
17. kvě 2012

nám vyhovují pampers activ a tesco zelené, ale za mě....já bych na plínkách nešetřila, vždyť je v tom miminko celý den, tak ať se cítí dobře 🙂

palomitacheca
17. kvě 2012

Nám vyhovovaly pleny Happy a když to půjde, budeme je používat i u druhého dítěte. Párkrát jsme koupili ty Tesco essencials a ty taky byly fajn, ale do tesca nejezdíme. Když byl syn starší, tak jsme párkrát měli i pleny z penny nebo z lidlu, občas jsme koupili pampers, nebo huggies... Pokud to miminku nebude vadit, tak můžete zkusit i obyčejný pleny. Nezáleží ani tak na ceně, v první řadě musí sednout miminku 🙂 Nám se syn z některých parfémovaných plen oprudil.

veruska007
19. kvě 2012

@katcha21 No, akce byla 1+1, takže jsme jich koupili asi 10 😀 .
Malý má velkou spotřebu, protože kadí aspoň 3x denně a vždycky do čisté 😝

tajemna30
19. kvě 2012

My kupujeme od začátku Pampers Premium Care - a maximálně nám vyhovují, tak není důvod měnit, a myslím že když se to spočítá a kupují se v akci - tak takový rozdíl za měsíc to oproti levným nebude. A kupuji je vždy jen v akci na x týdnů dopředu. Kupuji je za 275,- Kč/ balík, aktuálně jsem nakupovala velikost 3, a dopředu 4. Nevím kolik stojí levnější ale odhaduji že to rozdíl bude max. 100,- Kč/balík, což se mi za měsíc zas tolik nezdá. To raději dle mého ušetřit na oblečení, či jinde. 😉

katcha21
19. kvě 2012

@veruska007 Jo takhle, jsem to špatně pochopila 😉
😀 tak to máme doma stejnou specialistku 😀
Denní průměr plen se nám od novorozence do teď nijak nezměnil a to všichni slibovali, jak u většího dítěte spotřeba plen klesne 😝

eva_j
30. kvě 2012

Ahoj holky, nám se osvědčily Pampers, někdy používáme i Huggies( do těch se líp balí malý manželovi). Zkoušeli jsme i levnější pleny, ale nikdy jsme spokojeni nebyli. Cenově mi to nepřipadá tak drastické, protože pleny kupujeme ve velkém v akcích a v podstatě vyjdou cenově stejně jako méně známé značky. Teď jsme kupovali Pampers v Kauflandu za 299,-/90ks. Za stejnou cenu tam měli i Huggies 88ks.

michaela28
1. čer 2012

Mám také nejradši Pampers Premium Care kupuji je za 299,- a střídám to s Pamperskami v žluto-zeleném obalu 108 ks za 349 ,-. Dobré jsou i ty z DM. Ala jak píše tajemna30, není potřeba měnit, když nám vyhovují a radši ušetřit na něčem jiném.

bohuli
4. čer 2012

@michaela28 mrkni na odkaz nad 🙂

katzi
4. čer 2012

ahoj, dobré jsou plínky z DM, jak píšou holky. A taky mám ráda plínky z Lidlu - ta jejich značka, jsou tenký, neprotečou,...občas bývají v akci a to vyjdou fakt levně.

elana
4. čer 2012

plínky Babylove z DM nijak levné nejsou (pokud nemáš kupon, tak jsou vyloženě drahé, na to, že je to privátní značka), navíc teď je nějak asi měnili a slyšela jsem, že šla dolů kvalita (ale to je jedna bába povídala, osobně nevím, nekupuju je). Vyhovujou mi nejvíc Babydream z Rossmanna (výborný poměr kvalita:cena-aspoň pro nás) a Toujours z Lidla (ale ty taky bez akce moc levně nevychází), jinak bývají dobré akce na Huggies Premium, ty dávám přes den (na noc nevydrží).

scharka1
4. čer 2012

Ahoj, kdo bydlí blizko Polských hranic doporučuji plenky Dada (daj se koupit v Polsku v Biedronce). Vyzkoušela jsem snad všechny typy plen a tyhle jsou fakt nejlepší, dýchaj a hlavně nesmrdí tak jak např. Pampers. Kdo by měl zájem, mohu poslat... Cena 230 Kč, vel. 4, 52 ks.

majule_j
25. bře 2013

máte někdo zkušenosti s plenkami Dada (výroba Turnov)? vyrábějí je pro obchodní řetězce v Polsku.

kaccenaa
10. říj 2013

Zdravím, dotaz už asi není aktuální, ale plenky z Turnova jsme kupovali přímo z výroby (od zaměstnance), za cca 2Kč/ks a vyhovovaly nám, nemůžu si na ně stěžovat🙂 Střídala jsem je s Pampers AB (ty jsou tenčí, takže na cestování, na noc)..

mayav
11. říj 2013

Nabízím možnost dodávání plenek Dada z Polska. Sama jsem nevěřila, že by za tu cenu byli stejně kvalitní jako Pampers, ale už měsíc sama používám u synka a jsem naprosto spokojená. Byly vyhlášeny produktem roku a jsou opravdu skvělé. Nabízím ve vel. 2 (3-6 kg) - 78 ks, 3 (4-9 kg) - 64 ks a 4 (7-18 kg) - 54 ks. Pro plenky budu jezdit vždy na konci měsíce a jednotná cena za jedno balení bude 220,-, Takže pokud chcete ušetřit a poskytnout svému děťátku stejnou kvalitu jakou nabízí pampers, je to ideální volba. 🙂