Maminky, jste spokojené s látkovými plenami?

terezazizalka
7. říj 2014

Ahoj maminky, jsem sice ve 13tt těhotenství a zajímal by mě názor na látkové pleny POP-IN. Zatím jsem na ně slyšela pozitivní reakce,spoustu maminek si je chválí. Máte někdo nějakou zkušenost? Děkuji 🙂

bhrozen
7. říj 2014

My co se týče všeobecně s látkovakami jsme velmi velmi spokojeni 🙂 Také jsem četla na POPinky jak pozitvní tak i negativní zkušenosti (že pak nesedí dětem ke konci plenkového období).... Ale nakonec jsou naše nejoblíbenšjí! 😅 Savá jádra se dají měnit, takže ne vždy musíte prát kalhotky. A hlavně je s imi snadná manipulace, jako s jednorázkama ;) Takže za mě ano 🙂 Máme 6měsíců ;)

kru_pa
7. říj 2014

Já koupila 2 bazarové (podle popisu prodávající i vzhledu plenky málo používané), Pop-In New Gen Bamboo, ale bez savého jádra, jen svrchňáče, dávám tam čtvercovku na rovno a doma šitou nudli z bambusu. Jsou to fakt držáky, ale sucháče drží špatně. Kluk má 20 měsíců a 10kg a sedí dobře.

vesele_pleny
13. říj 2014

Popin si maminky hodně chválí, určitě ale nezaložte výbavičku na jedné značce... Kupte pár na zkoušku a podle toho, co bude vyhovovat dokoupíte... Hodně dobré jsou značky Anavy, Bamboolik, Petit Lulu, Blueberry, Pop in apod. ale ne každá plenka sedne ne každému miminku...

leeena_4
13. říj 2014

Já jsem měla Pop-in na cvalíka a nebyla jsem spokojená - kolem nožiček má dost tuhé gumičky a synovi to dělalo až krvavé otlaky. Ale podotýkám, že to byl fakt cvalda (narozen 4,5 kg a 53cm). Chtěla jsem si je nechat až se trošku vytáhne, ale několikrát mě zradily a protekly uprostřed plenky ven. Takže já nemůžu doporučit, ale znám i dost spokojených maminek. Dobrá rada je fakt nekupovat vše jedné značky. Spíše vyzkoušet více osvědčených a pak dokoupit to, co vyhovuje miminku i rodičům.

angel456
13. říj 2014

přečti si můj článek 🙂

lenka5731
14. říj 2014

Myslím, že pop in chválí jen maminky, které vyzkoušely málo značek. Pro mě to byla jedna z nejhorších aio - sio na trhu.