Máte někdo přebalovací pult Trixi nebo podobný?

marlusa
13. říj 2013

Ahoj,
používáte někdo přebalovací pult podobného typu? Jaké máte zkušenosti?
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.r...
Líbil by se mi do koupelny, ale nejsem si jistá, zda použití nebude hodně omezené. Komodu nemám kam dát a pračku mám schovanou. Takže tyto 2 možnosti padají. Uvažovala jsem, že něco na uložení nejnutnějších věcí by se dalo na pult zavěsit. Zbytek dám na poličky, které už v koupelně mám.
Díky za postřehy a rady 🙂.

lucieandrlova
14. říj 2013

A to bude jediné místo na přebalování? Já bych v koupelně přebalovat nechtěla. Na pultu se i obléká ven a v koupelně by se mi dítě zpotilo. Navíc, pokud tam topíte, tak není nejlepší mít u toho různé mastičky a krémy... (Pokud nepřebalujete ještě jinde...)
My máme tady ten. Jsem s ním spokojená. Vše se tam vejde, je pojízdný a má uvnitř vaničku, což se využilo u právě narozeného miminka.
http://www.zbozi.cz/vyrobek/cosatto-easi-peasi-...

lucieandrlova
14. říj 2013

Jinak ještě jedna rada - ty věci k přebalování - oleje, mastičky, plenky, ubrousky apod. musíte mít fakt hned po ruce... Aby miminko nespadlo nebo neprochladlo, tak to musí být fofr. Není moc času něco hledat... Poličky se využijí později, u batolete. To pak děti "hrabou" ze země nad sebou a vše proukoumávají, tak se vše zvedá do výšky...