Medvídek a Saloos olejíček

nonfood
16. čer 2018

Dobrý večer maminky, prosím vás, mám koupený od známé saloos olejíček, chci ho používat s perlanem. Dát do vody pár kapek a utřít zadeček. Na netu píšou že je vhodný od tří let. Vadí to hodně? A slyšela jsem o medvídkovi na zadeček. Můžu střídat s tím?? Děkuji za odpověďi.

nonfood
autor
16. čer 2018

Teď si tak čtu na netu, můžu tento používat do vody na čištění zadečku?? Nebo je na koupel tělíčka?

danny36
16. čer 2018

Pokud píší, že je vhodný od 3 let, nepoužívala bych pro menší děti (olejíček může obsahovat i byliny nebo poměr bylin, které malé děti nesnesou). Medvídek je super. Ten kupte a nemusíte střídat. Lahvička vám vydrží i půl roku (ta nenaředěná).

nonfood
autor
16. čer 2018

@danny36 super, objednám si celou tu sadu i se sprejem a perličkou ubrousky. Jinak se chci ještě zeptat, můžu perlan prát v pračce, pokud nebude mimčo hodně pokakané?

danny36
16. čer 2018

@nonfood můžete 🙂

ink
16. čer 2018

Ahoj, ja nedám na Medvídka dopustit. A perlan jsem prala taky i víckrát. A do kouple doporučuji Delfínka taktéž od Eoné. Není pak treba ničím mazat 🙂

nonfood
autor
16. čer 2018

@ink okey, určitě ho potom koupím. Ještě času. 🙂 akorát kosmetiku už mám koupenou sebamed od tchyně, je lekarnice a má s tím dobré zkušenosti.. Na veliké opruzeniny mám zas sudocrem..

ink
16. čer 2018

@nonfood Jo, vyzkoušíš, uvidíš, nám sebamed nedelal dobře a to jsem s ním začala po roku, příliš pěnil. já jsem moc kozmetiku do koupele nedávala, jen toho Delfínka. Až po začátku s příkrmy, tehdy to bylo značne jiné, to už nemyješ "jen jakoby" vlásky ale zápasíš s brokolicí a to všude! 🙂)

nonfood
autor
16. čer 2018

Já vím, všechno třeba vyzkoušet.. Ale jedině u toho medvídka myslím že vše bude ok.. Při nejhorším voda s perlanem nic nezkazí. Díky.

hanih
16. čer 2018

Já jsem taky dřív používala Medvídka, ale později se mi více osvědčila kosmetika Saloos. Mám teď pro dceru meruňkový olej, který používám na mazání po koupání a smíchaný s vodou na utírání zadečku, a musím říct, že je perfektní. Píšou na něm, že je vhodný i pro miminka, navíc je to čistý meruňkový olej bez přidaných látek a je jedlý, takže nemusím mít strach, když si malá nacpe čerstvě namazanou ruku do pusy 🙂 Jo a ještě dodám, že dřív jsem taky používala ten rozprašovač, ale teď už ho považuju za zbytečnost, víc mi vyhovuje systém, kdy si dám perlan (nebo stačí i obyčejné papírové kuchyňské utěrky) do nějaké nádoby a zaleju troškou převařené vody s tím olejíčkem (jen tak, aby se to nasáklo, ne aby stálo ve vodě) a mám ubrousky na utírání hned připravené.

nonfood
autor
16. čer 2018

@hanih a kolik je dcerce?? Kosmetiku saloos miluju i pro dospělé.. Olejíček, balzám na rty i nehty.. Super věc.. 🙂

nekiaxy
17. čer 2018

Nám medvídek nevyhovoval, syna štípal a po Delfínkovi se osypal...takže do vany jen řepík a na zadeček jen voda a namazat, případně vlhčené ubrousky z DM. Takže jsme asi výjimka🙂

nonfood
autor
17. čer 2018

@nekiaxy ahá, no to opravdu je potřeba vše vyzkoušet.. A koupit všeho raději s mírou. Tak já zkusím a uvidím. 🙂)

hanih
18. čer 2018

@nonfood Dcera teď má kousek přes dva měsíce. Medvídka jsem používala ze začátku u starší dcery, pak taky Saloos. U mladší máme Saloos od začátku. Taky mám tuhle kosmetiku ráda a používám ji i já 🙂