Monitory dechu, doporučte

janie16
26. čer 2013

Ahoj, mohl by mi někdo doporučit nějaký monitor dechu? Jestli je lepší ten co se připína na plínu a nebo ta snímací podložka?

speedygon
26. čer 2013

Záleží na tom, jestli jej chceš do postýlky nebo na cesty....my necestujeme, tudíž máme Nanny a super 🙂

milmic
26. čer 2013

Na dceru jsem měla jenom deskový a byla jsem strašně omezená tím, kam chci miminko položit spinkat - jenom tam, kde je a kde může být deska.
Na syna jsem si koupila přenosný a to panečku věc! Můžu ho dát spinkat do hacky, do kočárku, na moji postel, na pohovku, prostě kam chci a pořád má monitor. Nedávám ho na plínku, ale na tepláčky, on spinká zavinutý, takže rukama ho neshodí. A v pohodě, žádný poplachy. Jiná věc je ta, že až se začne víc točit ve spánku, tak tento monitor už mít asi nebude, takže mu dát do postýlky zas ten deskový.
Ale i dost cestujeme a pokaždý jsem táhla s sebou desku, tohle je mnohem praktičtější. 🙂

lv
27. čer 2013

Měla jsem na obě děti Nanny, byla jsem spokojená..mimo domov spala pouze několikrát u babičky a monitor jsem převezla.

pejtho
27. čer 2013

My měli půjčený z porodnice deskový Babysense II. Má dvě desky, takže jsme jednu měli v postýlce doma a druhou v postýlce u našich, kde jsem s malou hodně přespávala. A vozila jsem pak už jen krabičku, která se připne.
Používala jsem ho asi 3 měsíce. Pak malá spala hodně s námi posteli, takže zůstal nevyužitý 🙂
U druhé mi to nedalo a půjčila jsem si ho znovu a zapnuli jsme ho jen jednou. Pak už jsem si na něj nikdy nevzpomněla nebo spala malá s námi v posteli a po půl roce jsem ho opět vrátila.

lumanima
27. čer 2013

jednoznačně Babysense II. (používá se často v porodnicích) a měla jsem na něj doporučení od několika známých. Teď jsme už skoro dva roky bez něj a nemůžu na něj říct slovo zlé.

lucyhavirov
27. čer 2013

Já měla u obou dětí Nanny a byla jsem spokojená,když chceš spát mimi domov přeneseš-není problém.Mě děti moc mimo postýlku nespali,max.v kočárku a v autosedačce,na posteli snámi nikdy,tak jsem neměla sebemenší problém.

vrtelka
27. čer 2013

Mi máme půjčeny BabysenseII a jsme spokojeni .Smlouvu jsme poslali přes meil a druhy den jsme měli monitor doma .Doprava byla zdarma a odvoz po pul roce je také zdarma, cena za půjčení na půl roku je 900kč a něktré pojištovny hradí ještě 800kč na monitor dechu i na za půjčení .