Nánožník v ceně. Používá se i do autosedačky a kočáru?

gababa
5. lis 2009

Ahoj,
když k některým kočárkům nabízejí nánožník v ceně - je to pouze pro sportovní korbičku? Nebo se to používá i do hluboké a do autosedačky jako fusak? Je to teplé a vhodné pro novorozeně nebo je lepší přikoupit zimní fusak???
Čekám prcka na konec února.
Děkuji

A kdyby některá z vás měla zkušenost s ABC Design 4 tec nebo Cortina X3 evolution kočárky, budu ráda za jakoukoli recenzi.

díky

kutcher
5. lis 2009

Tak ja nanoznik pouzivala na hlubokou, sportovni i na autosedacku, ale ten nanoznik pusobi spis proti vetru, vlhku, necistotam a jako tepelny izolant, fusak muze slouzit i jako nanoznik, ale ja pouzivam oboji, protoze fusak obali cele dite a zahreje ho, ale nanoznik i kdyz jsou nektere zateplene tuto funkci az tak neplni!

senja
5. lis 2009

Pokud to dobre chapu, tak nanoznik je jen de facto takovy ten umely obal proti vetru, ktery ale nijak nehreje. Zda je pouzitelny i na hlubokou korbu, to se asi lisi podle modelu, ale ve vetsine pripadu bych rekla, ze je jen na sportak (treba ten nas Mutsy ma zvlast prehoz na hlubokou korbu a zvlast nanoznik na sportak).
Zkratka fusak pod nanoznik je nezbytny.
Jina varianta je pokud nechces kupovat nanoznik (to ale neni tvuj pripad, protoze to mas v cene), tak si rovnou poridis fusak s umelou vodovzdornou latkou na povrchu (myslim, ze to je treba Kaiser Iglu).

kutcher
5. lis 2009

No to fakt zalezi na znacce, u inglesiny pouzivam ten samy fusak, tedy nanoznik na vsechny tri zpusoby... castecne vyhrata byva i ta prenosna taska pro mimi, ale na zimu uz kazdopadne fusak

lamarika
5. lis 2009

Určitě pořiď i fusak nebo si ho od někoho pujč. Nánožník je většinou jenom na sporťák. U toho našeho píši vyteplený, ale moc vyteplený teda není. Takže pokud někde budou psát, že je vyteplený, tak si na to dej pozor a radši si ověř jak moc je vyteplený.
Jinak k těm kočárkům. Já jsem chtěla tu cortinu, tak jsem celá nažhavená se jela na ni podívat a byla jsem moc sklamaná. Přišla mi strašně robustní a nevešla by se mi ani do auta a ani do výtahu 😒 Takže jsem volila jiný a tudíš ti už víc neporeferuji 😅

ejaja
5. lis 2009

určitě bych pořídila fusak 😎 a nějakej dobrej 😀

gababa
autor
6. lis 2009

Díky holky, mně už jde hlava kolem, jsem jen já a internet, kámošky se stejnejma starostma nemám, takže i všechno kupuju a kalkuluju. Vzhledem k zimnímu novorozeňátku určitě koupím i fusak.

Jenže jsem se snažila najít kamenej obchod, kde si kočáry povozím (Praha) a prostě mám asi smůlu, nemaj je, nebo jiný typy. Už jsem si řekla, že se rozhodnu teď a objednám, ale to je sázka do loterie asi no ☹.
Cortinu jsem viděla taky u pani na ulici, ale nevím, jestli to byla přesně ona, každopádně to bylo obří a robustní. Budu v druhym patře bez výtahu a jezdim po Vinohradech, takže žádný terény, spíš bych potřebovala malej městskej. ABC se mi zdá super, viděla jsem jen ale jiný typ, což už by se nemuselo lišit......

ladida.l
6. lis 2009

gababa
cortinu mají v Chicco na Černým mostě - vedle electroworldu...

gababa
autor
6. lis 2009

Díky. Ještě jeden dotaz: zvolit tři nebo čtyři kola? Jak moc na tom záleží. Budu se pohybovat po pražských ulicích, žádný terény.