Nejvhodnější kosmetika pro miminko, poradíte?

jochmar
6. dub 2015

Maminky poradíte mi jakou kosmetiku používáte pro své mimiko? (olejičky, šamponky, mycí gel.......) tak aby mimčo nemělo moc vysušenou pokožku?

bazarekmodranacek
6. dub 2015

Pro nás jednoznačně Sebamed ( používáno od narození skooro do roka), poté jsme přešly na levnější značku na Niveu, ale už kolikrát jsme se vrátily k sebamedu. Máme citlivější pokožku.

abalajda
6. dub 2015

Když byla dcera úplně malinká,používala jsem Sebamed na koupání s kapkou olivového oleje a mazala jsem olivovou Indulonou,dceři se tak zlepšil ý atopicky ekzem,kterým trpěla...

paulittav
6. dub 2015

u nás také Sebamed a Nivea 🙂

terezasi
6. dub 2015

Sebamed a hipp

veru11
6. dub 2015

Tak u nás vede Penaten, úžasná kosmetika, kterou si však vozíme z Německa/Rakouska, zde není v kamenných obchodech k dostání... Lze ale objednat přes net na stránkách, které se věnují nákupům z Německa.

pisisvori
6. dub 2015

Nic jen cista voda, pokud potrebuji umyt mydlem - prdelka, rucicky, kdyz lete...pouzivam Biodermu ABC moussant.

mafeska
7. dub 2015

kupovala jsem komplet řadu sebamed (tuhé mýdlo, šampon, tělové mléko, pěna do koupele a krém na obličej, občas i sprchový gel), byla jsem hodně spokojená. Teď už kupuju jen tuhé mýdlo + krém na obličejna zimu a kombinuju s těl. mlékem Nivea a šamponem Garnier pro děti.

ev.ka
7. dub 2015

snažím se mít co největší podíl přírodní kosmetiky, tedy weleda a české firmy: eone, něco i Nobilis Tilia

scruffy
7. dub 2015

Taky se snažím používat čistě přírodní věci,a hlavně kosmetikcy co nejméně. Takže Eoné, Nobilis Tilia, Weleda, Alverde. Používám jen olej do koupele, místo vlhčených ubrousků Medvídka od Eoné, krémy na zadeček používám jen na noc a to je opravdu vše.

pavlapl
7. dub 2015

Já meju tělíčko a vlásky slézovou pěnou a mažu mandlovým mlíčkem od Justu.

heduska82
7. dub 2015

Klorane bebe

diniki
9. dub 2015

U nás v porodnici doporučovali Johnson, ale my ze začátku nepoužívali na koupel nic, jen čistou vodu. Později kosmetiku od Altermedu. Vůni Avirilu jsme si aspoň na chvíli neodpustili🙂 A díky němu se malé ve vláskách nedělaly ty nevoňavé šupinky. Na tělo jsme pak používali Exipial U Lipolotio. Infadolan na místa, kde se po porodu kůže loupala. Bepanthen jako prevenci proti opruzeninám.

kocour1
10. dub 2015

Já mám velmi dobrou zkušenost s kosmetikou od Avonu...dostala jsem ji k Vánocům, když jsem čekala první dceru a od té doby ji používají všechny moje děti. Bydlím na vesnici, tak je pro mě jednodušší si to objednat přes katalog. Jen krém na opruzeniny kupuji Bepanthen, protože s ním mám zatím nejlepší zkušenost.

radecekverunka
10. dub 2015

Dobrý den,
mě se nejvíce osvědčila kosmetika řady NIVEA.Samozřejmě jsem vyzkoušela vše možné,ale např.kosmetika z Avonu pro miminka byla nejhorší.Malý měl šílenou vyrážku.Nivea je fajn,miminko má poté krásně jemnou pokožku a nádherně voní.Zkuste a uvidíte 🙂

avantgarda
10. dub 2015

Používala jsem mix různých značek, každou na něco. Na zadeček Bepanthen, na koupání jen čistou vodu a max 2x týdně Seba Med nebo Weledu, později na mytí vlásků šampon od Seba Med nebo od Alpy. V zimě proti mrazu Weledu nebo Niveu a v létě na opalování Daylong. Na mazání po koupeli jsme zpočátku měli olivový olej z lékárny.

kris2008
10. dub 2015

Na zadeček Sebamed,na tělo-vlásky značku BubChen

barevka
10. dub 2015

Nepoužíváme žádnou "zázračnou" kosmetiku. Od narození u obou dětí zásadně pouze univerzální Indulonu (modrou) a na mytí obyčejné mýdlo Dove v kostce. Tuto kombinaci mi doporučil pediatr, kdy se malé začaly dělat vyschlé flíčky. Od té doby máme od všeho pokoj 🙂 Nevyhazujte zbytečně stovky korun za kdo ví jaké přípravky ;) v jednoduchosti je krása a v péči o miminko se to platí také 🙂

zlutapampeliska
11. dub 2015

Ja jsem pouzivala Sebamed, Frezyderm a Weledu. Asi nejvic mi voni Weleda, to je proste poteseni i pro me smysly, ale jinak nemohu si stezovat na zadnou z uvedenych znacek.

chris_n
11. dub 2015

my jsme spokojení s Mixou a Bübchen

terezas4
11. dub 2015

Nic, na mimčo stačí čistá voda a jednou za čas promasírovat olejíčkem, slunečnicovým nebo kokosovým. Kosmetika i dětská je parfémovaná a chemická.

fillipepi
12. dub 2015

Používám Weledu, doporučila mi ji kamarádka lékárnice. Je přírodní, nádherně voní a maličkého nijak nedráždí.

romca05
12. dub 2015

Za me jedine Nivea, pouzivala jsem od malinka penu do vany, krem na opruzeniny a vlhcene ubrousky jen od teto znacky a spokojenost 🙂 Nic dalsiho nebylo potreba.

versatilka
12. dub 2015

Ahoj, používám olej do koupele Alverde (weleda je stejně dobrá, ale zbytečně drahá), olejíček Aviril (mám ráda tu vůni) po koupání a na zadeček každou chvilku něco jiného. Mám ještě spousty vzorků co jsem nasbírala během těhotenství z různých kufříků pro budoucí maminky 🙂 a dospěla jsem k závěru, že je úplně jedno, čím jim tu prdku namažu a opruzeniny nemáme. Udělala se nám jen jednou u každého dítka a stejně nic nepomohlo. Nejsympatičtější mi byl zatím sudocream. Moc nevoněl a hezky jim ty zadečky nabělil 😀 Ubrousky používáme jen na cestách a na značce taktéž nelpím. Měli jsme už globus, linteo, pampers, bellu, hugies, dm a všechny byly dostačující. Doma mám žínku namočenou ve vodě, popřípadě myji pokakaný zadeček přímo pod kohoutkem 😉

zanri
12. dub 2015

Nobilis Tilia, Linola, Seba Med, Cutis Help mimi, Sudocream 🙂 v případě zájmu pošlu odkazy na konkrétní výrobky do IP

janawei
13. dub 2015

Weledu. Používám ji i pro sebe, takže volba byla jasná🙂 Na koupání Měsíčkovou kojeneckou koupel - přidáváme 1x týdně, jinak koupeme v čisté vodě. Na tělo a na obličej Zklidňující tělové mléko a pleťový krém. Ale začínali jsme u Měsíčkového kojeneckého oleje, ale malý je lehký atopik, tak jsme přešli na tu zklidňující řadu. Na opruzeniny Měsíčkový kojenecký krém, na obličej v zimě Měsíčkový ochranný balzám. Weleda má skvělé složení a stačí aplikovat malé množství, takže vše vydrží dlouho.