Oblečky na cestu z porodnice. Tip na web stránku?

lucifux
11. srp 2020

Holky, nemáte tu některá vyzkoušený nějaký web kde seženu hadříčky na chlapečka až pojedeme domů z porodnice (zavinovací body, dupačky). Nemusí to být nutně souprava, komplet, sestavím si sama dle toho co bude. Ale jde mi o to aby to bylo hezké a né žádné hadráky.

martina_cz
11. srp 2020

@lucifux my máme oblečky z nextu a h&m.

michaela1990xx
11. srp 2020

C&A, HM, marks & spencer, Lindex, next, fred & flo (Tesco) já myslím, ze je toho spousta, kde maji hezke věci. I v Takku sem objevila pěkné kousky.

hani1234
11. srp 2020

Určitě Lindex 🙂

daisymaminka
11. srp 2020

@lucifux Omlouvám se předem za svou odpověď, ale koukám, že už máte doma 2 chlapečky, copak nemáte nějaké body po nich? Není to rýpání, ale chápala bych tento dotaz asi více od prvorodičky...

Jinak bych mrkla na bazárku, ať už zde nebo na FB a vybrala si tam. Ty malinké velikosti jsou jako nové a za zlomkovou cenu. Já kupovala zavinovací body, ve kterém dcera jela z porodnice tady asi za 30 Kč jako nové. Značka HM. A k tomu polodupačky a bylo to. Toto jsem moc neřešila.

jjasmina
11. srp 2020

Lindex

jjasmina
11. srp 2020

@daisymaminka Je hodně lidí, co vám řeknou, že obnošené by nekupovali, my třeba měli 80% z bazarku, ale to je už na každém. Tomu miminku je to stejně jedno 🙂

me_druhe_ja
11. srp 2020

@daisymaminka já jako prvorodička dostala spoustu věcí, v podstatě až do vel 68 jsem koupila pár drobností, co chybělo. Do porodnice jsem mu vybrala z toho, nějak jsem to neřešila. 🙈🙈🙈🙈

areh
11. srp 2020

@lucifux já jsem chtěla synovi pořídit něco pěkného na cestu domů, ideálně komplet - body, polodupačy, kabátek. Výběr na kluka je fakt tragický 🙄 pořád jsem čekala až naskladní zboží, ale nic podle mých představ nikde není to nechci nic extra. Kdybych měla víc času, tak si něco nechám ušít, ale to už nestihnu.

lizzie02
11. srp 2020

@lucifux koukněte na vecicky.cz, značka Little things, já tam nedávno kupovala také na cestu z porodnice, aby měl něco nového, mají tam komplety teplacku s body a můžete dokoupit třeba kabátek 😊

lizzie02
11. srp 2020

@areh jukni na ten web, co jsem sem teď dávala, třeba něco vybereš, vyzvednout je možné na prodejně v Pardubicích 😊

daisymaminka
11. srp 2020

@jjasmina To je pravda, hodně lidí to bazárkové nechce. Ale miminku je to fakt jedno. 🙂

@me_druhe_ja Já dostala úplně vše od švagrové. Celou výbavu mi půjčila - oblečení, kočár, vajíčko, postýlku, chrastítka... Taky to měla z druhé ruky. Já těhu proležela a na nic neměla náladu. Dostala jsem modrou výbavu, i když jsem věděla, že čekáme holku, a byla jsem ráda, že nemusím nic shánět. Jen ty zavinovací body jsem si koupila + přebalovák + vaničku. Vše z druhé (možná i třetí) ruky. Až teprve od roku a půl věku dcery jí od kámošky koupím sem tam něco holčičiho. Dostávám od ní i věci na donošení, to je úplně super na zahradu.

PS : Náš (švagřin) "putovní" kočár Mutsy už vozí páté dítě 🙂

lucifux
autor
11. srp 2020

@daisymaminka to ano m doma dvaa chlapečky. Ale věcičky co nosili oni, tak jsem dostala od švagrové po jejich dvou synech, a její kluci oproti těm mým, byli pořádný kousci, mají velké hlavy, takže větsina body, kabátků, tepláčků, čepiček, je vytahané a nedrží tvar, tutíž to nesedí drobnému miminku. A vzhledem k tomu, že já měla oba kluky 3 kila tak předpokládám že tohle miminko bude asi podobné. Můj první to zvládl celkem dobře odnosit, ale z druhého mi to padalo a vyselo to na něm. A body to ani nemluvím, padalo mu to z ramínek, lezly mu z toho až bradavky skoro, jak to je kolem krčku vytahané. Takže na to své třetí miminko si musím něco nového koupit jestliže nechci aby jel z porodnice polonahý.

lucifux
autor
11. srp 2020

@daisymaminka moji kluci taky dostávají spoustu věcí od švagrové. Teďje to lepší, protože se i ty její kluci z toho vytáhli jak byli macatý, ale jako miminka byli kulaťoučký hezky. A ty mimi věci po čtyřech dětech nějak vypadají, jsou vytahané, nedrží tvar, nesedí drobnému miminku. Takže proto nové. A taky ze zkušenosti jak jsem se natrápila už i u toho mého druhého syna, protože ten je opravdu prcek má 16m a nosí stále vel. 80 (9-12m) až teprve teď má nějaké kousky 86 ale to jsou takové ty menší.

deaneira29
12. srp 2020

Koukni tady, kupovala jsem kamarádce, https://www.kojenecke-obleceni.eu/soupravy-do-p...