Pegres bosé nebo Jonap light, máte?

maks
27. dub 2018

Máte někdo doma tyto boty Pegres bosé nebo Jonap light? Jsou kvalitní a jsou vhodné na širší nohu v místě prstů? Ideálně bych prosila změřit vložku. Oboje vypadají zajímavě, chtěla bych koupit dceři ve velikosti 24. Děkuji

ada22
27. dub 2018

Jonap jsou spíše na užší nožku. Měli jsme ve velikosti 21. Jinak zkuste kouknout na obuv beránek, tam je měl pan přeměřene i do šířky. Já mám teď pro dceru kidofit sandalky a to jsou prima ploutvičky.

jipe
27. dub 2018

Jonap jsou na hodně úzkou nohu, synovi sedí, ale na širší prsty nebudou určitě

maks
autor
28. dub 2018

Tak to jsem nevěděla, že jsou na úzkou nožku ale vypadají slušně. Koupili byste si je znova?

jipe
28. dub 2018

@maks já ano, kupovala jsem 2 velikosti za sebou, ale už větší nedělají, jinak bych koupila zas

alkuska
28. dub 2018

Já jsem měla pro dceru oboje, pegresky i jonapy light na podzim, právě v té velikosti 24, bohužel je nezměřím páč jsem je už odlifrovala pryč. Ale šířku měřili na beránkovi, jinde jsem našla jen šířku udávanou výrobcem a to mi přišlo lepší když to ten pán z beránka přeměřil osobně. K ohodnocení - obojí mi prišly cca stejně široké, na moc širokou nožku nejsou ani jedny. Pegresky byly vyšší na kotníku a celkově takové hamatnější a tužší, dcera je nosila až do marzů a pak šla rovnou do zimních. Teď na jaro jsem koupila už jen jonapy, jsou víc kompromis a takové lehčí a ohebnější.

monaluza
30. dub 2018

Botickarna.cz ma boty rozdelene i podle sirky. Ja kupuji Jonap synovi s uzkou nozkou. Siroke a cenove rozumne jsou DD.Step.

teunka
30. dub 2018

My máme ty Jonapky a lepší botu jsem teda ještě v ruce neměla... Určitě je budu kupovat i příští rok.. Máme 25, měli jsme omylem jednu botu 24 :D jinak můžu změřit, nebudou se lišit o moc... Mají rozhodně lepší provedení než bosé pegresky, bála jsem se, že se v první louži rozlepi... Ale i tak ty Jonapky nejsou do mokra, prostě taková ta drsná kůže no.. 🙂 do mokra máme obyč pegresky z hladké kůže.. Ale teď už nosí sandálky, u nás jsou horka..