Plenky Pampers - zhoršuje se jejich kvalita?

carrie_b
6. kvě 2015

Maminky, rada bych vas poprosila o Vasi zkusenost... Dceri je rok a pul, temer od narozeni kupujeme zelene Pampers plenky, nejdriv nemecke, pak jsem se rozhodla ustoupit a koupit v cr polske, nyni jsem si vsimla, ze poslednich par baliku je vyrobeno v Madarsku a mam pocit, ze kvalita sla rapidne dolu. Dcera v nich ma uz po chvili vlhky zadecek, ackoliv plenka neni temer nacucla. Mate nekdo stejny pocit???

sonja01
6. kvě 2015

@carrie_b Používáme taky zelené Pampers na střídačku s Tesco Loves Baby a teď má po Pampers opruzeniny i potničky, i když předtím byly nejlepší.

lucisuska
6. kvě 2015

@carrie_b My mame teda dvoumesicni miminko a taky resim zelene Pampersky. Maly v nich po dvou hodinach place a neprestane,dokud ho neprebalim. Jsem docela dost zklamana...

carrie_b
autor
6. kvě 2015

@lucisuska Ja jsem taky zklamana☹. Nedavno jsem koupila v Albertu v akci smouli pleny (oproti Pamp. byly za hubicku), sajou lepe,takze je davam pres den, ale na noc je to problem, dcera spi jen a pouze na brise, jedine pleny z nami asi 4 vyzkousenych, ktere predni stranou neprocura, jsou prave Pampersky zelene.

@sonja01 Pouzivate ty Tesco loves i na noc???

wedding2013
6. kvě 2015

Manžel koupil v Kaufu také zelené Pampersky a měli jsme v jedněch plenkách šponu ☹
Tak jsem z toho byla dost vyvalená ☹
A jaké jsou ty Alberťácké, nebo Teskácké plenky? Mám 3 měsíční mimi.

carrie_b
autor
6. kvě 2015

@wedding2013 Za me ty albertacke smouli chvalim, jsou tedy trochu silnejsi nez pampersky, zipiky po stranach nejsou az tak extra pruzne, ale sajou pekne, vyrabi se v cr a z akce 1+1 zdarma za cca 140 Kc jsou super! Ty Tesco Loves chci taky zkusit, myslim, ze je pouzivaji u sousedu, tak je poprosim o vzorek😉.

wedding2013
6. kvě 2015

Tak to jsou ty Alberťácké vážně levné tak je asi prubneme

chris_n
6. kvě 2015

ja na pampers zase nedam dopustit, nevyhovovali ani tesco (měla po nich pak šílenou opruzeninu). Ted kupujeme v německu z drogerie Müller jejich. Přes den OK, ale na noc jedině pampers.

z_kopretinka
6. kvě 2015

Na noc a na ven jedině bílé pampers - žádná opruzenina a dobře sají. Na doma, kdy je snadnější přebalovat o něco častěji postačí šmoulové z Alberta. Z toho co jsem vyzkoušela bych je přirovnala k zeleným Pampers.

olusenka
6. kvě 2015

mě přijdou Pampersky pořád stejně dobré, ale je pravda, že kupujeme i jiné, máme pár oblíbených značek, a když jsou v akci, koupíme.
Jinak dnes mi přišlo nové číslo d-testu, kde je i test jednoráz. plín a "Pampers active Baby-dry" vyhrály kompletně celý test, byly testovány v laboratoři i rodiči.

olusenka
6. kvě 2015

@wedding2013 z Alberta se šmouly super, Tesco Loves Baby Ultra dry taky super, používáme na noc oboje, i z DM Babylove používáme na noc. Tojours z Lidlu taky super, v testu vyšly myslím druhé hned po Pampers.

kamino
6. kvě 2015

@carrie_b ja take pozoruji zmenu k horsimu,hlavne se obcas trhaji ta lepitka,i ta savost je jina☹ posledni dobou ma prcek Smouly z Alberta a spokojenost.

sonja01
7. kvě 2015

@carrie_b Dávala jsem je synovi po koupání, pak ho na spaní přebalovala do zelených Pampers a jednou jsem nepřebalila a bylo to v pohodě. Spíš mi proteče v noci, když má na sobě ty zelené Pampers, než když má Tesco. Absurdita. Jinak souhlasím, jak se tu psalo, že lepítka jsou horší.

verunka_korunka
7. kvě 2015

Holk, sice ještě nekupuji plenky, ale test plen je teď v novém D-testu. Zelené pampers opravdu nevyšly moc dobře. Nejlíp byly pampers ale ty dražší a hned za nimi ty smouli z Alberta.

baru88
7. kvě 2015

Pampers jedině ty dražší - bílé, ty zelené se mi neosvědčily..Mám vyzkoušený i z Tesca a z DM a s obojíma jsem spokojená 😉

A co Huggies?? teď je měly na mall v akci, tak jsem je objednala a trochu se jich bojím..

chris_n
7. kvě 2015

@olusenka
@verunka_korunka tak se holky dohodněte, co je teda pravda... jestli vyhrály nebo nedopadly dobře 😀

chris_n
7. kvě 2015

@baru88 Huggies se tu ted neprodávaly

svetlus_pepca
7. kvě 2015

I já mám se s plenkami Pampers jen špatné zkušenosti. Absolutně nevydržely, malý byl téměř pokaždé pročůraný. Navíc jsou při počůrání těžké, uvnitř hrudkovaté a navíc oproti jiným dost cítit. Zkusili jsme ještě pár jiných značek a teď už jsme 10 měsíců věrni těm Tesco Loves Baby. S těmi jsem naprosto spokojená!!!

chris_n
7. kvě 2015

jinak z mé zkušenosti paradoxně jsem vůbec nebyla nadšená z bílých pampers, prostě neseděly, vadila mi ta mřížka, jak se lepila na prdku.

baru88
7. kvě 2015

@chris_n myslíš, že se neprodávaly v ČR?

klar2
7. kvě 2015

My kupujeme v Německu Babydreamy a na to, že je to pro ně ta levnější řada, já jsem s nima nad míru spokojená. Nedávno mi došly a protože jsme Německo nestíhaly, koupila jsem tady jeden balík Pampersek, těch zelených a nadávala jsem. Přes noc malou nepřebaluji a po pamperskách byla tak pročůraná, že jsem každé ráno musela převlíkat celou postel a to spí ve fusaku. ☹ Dokonce i přes den byla pročůrala. Takže mě hodně zklamaly. A ty oranžový jsou úplně na prt, jednou jsme je koupily 2 a oni jsou parfémované a malá se po nich osypala. 😖

chris_n
7. kvě 2015

@baru88 jj

ninive211
7. kvě 2015

Tak já jsem s pamperskama vcelku spokojená, nepročuraly se ani jednou, leda dřív, když měla řídkou stolici, tak se párkrát pro..ala až na oblečení, ale moč nikdy. Vždycky krásně drží, není mokrý zadeček (leda trošku po ránu, když nechám plínku i déle jak 12 hodin třeba a je fááákt hodně naducaná. Na noc teda preferuju bílé pampersky, ty jsou super, ale pomalu budeme přecházet na čtyřky a tam už ta cena bílých je hodně vysoká na mě a četla jsem někde, že od těch čtyřek už kvalita moc neodpovídá ceně (už tam není ta membrána, chybí prý ten identifikační proužek atd.), takže asi už pojedu jen na zelených. Ze začátku mi ty zelené teda paradoxně smrděly o dost víc než bílé, na které slyším hodně stížnosti, že jsou parfemované. Ano, voní, ale pro mě příjemně. Ty zelené musím nechávat "vyvětrat". Ještě mám vyzkoušené z DM - jen jedničky, ty s proužkem, přišly mi na úrovni bílých pampers tehdy, ale vcelku drahé a málokdy v akci, ve větší velikosti zkušenost nemám, potom jedno balení lidlovských toujours (hodně tenké, ale na den vcelku dobrý, nepročurala ani jednou, ale trošku vlhčí zadeček oproti pampers), a pak Tesco loves baby - dobře sedí, vůně dobrá, neprotečou, jen jsou trošku silnější a po delší době má opět vlhký zadeček. Na noc jsem ještě nezkoušela. Do čtyřek jsem koupila na zkoušku i dvě balení "šmoulů", hodně jsou chválený, tak uvidíme, cena je bezkonkurenční🙂

carrie_b
autor
7. kvě 2015

Mne prave dcera ty zelene neprocura, ale je v nich neustale ve vlhku, ted jsem se na to zamerila, takze jsem ji chudince kazdou chvili sahla pod plenku a v suchu, tak jak to opevuji v reklame, teda nebyla ani nahodou☹ .
To v tech smoulich plenkach ma prdku suchou aspon nejakou dobu po prebaleni, i kdyz uz do ni curala. Jsou super, ale tim, jak mala spi na brise, si proste v noci nacura primo do spaciho pytle. Pamprsky jsou vepredu lepe resene. Zkusim jeste ty z Tesca, popr. nejake z Nemecka.

chris_n
7. kvě 2015

@carrie_b ja ti nevím, jestli jako je nějaká výhra jezdit nakupovat plenky do Německa. Nějak jsem se tady ani nesetkala s výrazně výhodnější cenou, než v ČR. Naopak třeba balík zelených pampers běžně stojí okolo 20 € (na čtyřkách jsou to balení myslím 72ks), ted měli zrovna akci v Kauflandu, kdy byly balení nějakých 90 něco kusů za 18 € myslím. Ale jinak ne. A ty levnější... jak jsem psala, zatím mám teda vyzkoušené plenky z drogerie Müller. Jako špatný nejsou, je to tenká plenka, nijak neparfemovaná (teda alespon nic necítím), ale .... prostě nesajou tak dobře, jako pampers. Za stejnou dobu, co nechám tyhle a pampers, tak je výrazný rozdíl ve vlhkosti či mokrosti zadku. Další, jako lidl, penny, atd... jsem zatím neměla odvahu vyzkoušet.

Jinak zrovna ty z drogerie Müller - velikost 4 (36ks) 5€

verunka_korunka
7. kvě 2015

@chris_n vyhrály ty v bílém balení. Zelené byly až někde na 6-10 místě. Nepamatuji si to přesně. Je to d-test na tento měsíc. V pondělí nám přišel poštou.

verunka_korunka
7. kvě 2015

@chris_n tak chyba, blbě jsem si to zapamatovala... Byly v testu jen zelené a oranžové. Zelené baby - dry byly první a oranžové sleep and play byly nekde v půlce testu. Možná záměrně nehodnotil ty bílé premrium care.

evulina77
7. kvě 2015

@chris_n plínky z Lídlu jsou docela dobrý

maudn
7. kvě 2015

no ted jak vidim ten prispevek, tak jsme problemy nemeli a az ted mi u ditete ktery se v noci potrebuje napit vody nevydrzí a vsechno se to nasaje do overalu a do prosteradla jako by to tim,ze na tom lezi vymacknul tu tekutinu...

evulina77
7. kvě 2015

jinak první dvě dcery měly problém jak se zelenýma, tak i oranžovýma pamprskama. Opruzovaly se po nich. Já kupuju plínky z DM nebo i Rossmanna, Lídlovský taky jdou. Já je ale používám jen na noc, jinak používám látkovky...
A za mě mě ty zelený pampersky strašně smrdí ☹

anetpierowska
7. kvě 2015

U prvniho jsme meli zelene pampers, maximalni spokojenost, zadne opruzeniny a ani se neprocural a to hodne pil. Oranzove katastrofa, ne ze se mimi spatne v nich hybalo,ale i opruzeniny melo a jednou jsme dostali hugges a to same. Ted cekame druhe a za me pampers zelene🙂