Plíny Pampers Sleep and play, hodí se do porodnice?

kukujda
5. led 2015

Ahoj holky, hodí se tyhle plíny do porodnice? Nejedná se mi teď o velikost, ale celkově, jestli jsou ok. My budeme látkovat, tak se v tom nevyznám a potřebuju jen do té porodnice...

bajana
5. led 2015

O tychto plienkach som nepocula nic dobre. Vsadila som radsej na Premium Care (biele) alebo Active baby (zelene)

tarra27
5. led 2015

@kukujda nejlepsi jsou bile new born nebo premium care....ty modrozele taky nejsou spatne....

hlavne ne oranzove...ty jsou hrozne,nejedna maminka si stezovala na alergie,opruzeniny atd...

stazina
5. led 2015

Ahoj , raději bych koupil aobyč. pampersky a nebo šmoulí z Alberta. Tyhle oranžové jsou strašně navoněné , napuštěné a hlavně tedy jak nemají pružné pásky, tak často protékají. Premium care jsou taky ok. Přeji rychlý porod a zdravé mimi!

zuzi.111
5. led 2015

Nebrat...

kukujda
autor
5. led 2015

@bajana
@tarra27
@stazina
@zuzi.111 Aha, tak proto jsou jich bazírky plné :-/ Díky za názor holky!

kukujda
autor
5. led 2015

@bajana
@tarra27
@stazina
@zuzi.111 Aha, tak proto jsou jich bazárky plné :-/ Díky za názor holky!

peroli
5. led 2015

@kukujda oranžové vůbec nejsou špatné ale jsou vhodné spíš jak název sám říká na sleep and play - na menší odpolední spánek a na hraní/na doma.. určitě nejsou vhodné na noc nebo na cesty..
na bílé radím dát velký pozor - na ně bývá nejčastější reakce.. osobně můžu potvrdit.. 😖 kdybys je ale přece jen chtěla mám tu jeden nerozdělaný balíček 33 ks tak stačí kdyžtak napsat do IP..
jinak nejlepší jsou asi ty zelený... já tu mám teď od rodiny zásoby takže jsem je už dlouho nekupovala ale aby to byla dobrá cena tak ve čtverkách musí být cena tak okolo 4,30.. pokuď stojí víc jak 4,50 nebo 5,- tak je to už drahý... moc takových akcí sice není ale občas někde vyskočí, chce to hlídat a koukat.. 😉

kukujda
autor
5. led 2015

@peroli No, na ty bílé jsem koukala, že jsou hodně kritizované kvůli špatné reakci... Uvažuju, že bych koupila teda ty z DM, mám na ně nějaký ten kuponek a jsou docela chválené... ale děkuji za nabídku

tarra27
6. led 2015

@kukujda my ted máme zelene, žijeme v UK....a jsouu dobré...ale přišly mi nejlepšín bíle, ale třeba se zmenily....každopádne tema zelenýma nic nezkazíš....

apacheee
AMBASADORKA
6. led 2015

Podle mého jsou nejlepší bílé pampersky🙂 Vyzkoušeli jsme i jiné, ale tyhle jsou bezkonkurenční...

1velrybka
6. led 2015

My měli na začátek bílé - Premium Care Pampersky. Jsou super. Pak jsme postupně přešli na zelené nebo na šmoulí z Alberta. Ale do porodnice bych brala ty Premium.

zuzajda20
6. led 2015

my měli taky bílé a byla jsem spokojená, a pak jsem kupovala v dm a nebo tesco a ty byly taky super

leeena_4
6. led 2015

@kukujda Pokud budeš látkovat a jsi pro ekologii. Doporučuji jednorázové ekologické plenky. Dobré jsou Moltex, já měla v porodnici Naty baby a spokojenost veliká. Jsou sice dražší než klasické jednorázovky, ale nesmrdí a jsou příjemnější na kůži i pro přírodu 😉

kukujda
autor
6. led 2015

@leeena_4
@zuzajda20
@1velrybka
@apacheee
@tarra27 Holky, díky za názory. Ty oranžové teda kupovat nebudu a podívám se po bílých nebo z Dm

vesele_pleny
6. led 2015

Určitě vem Babylove z DM... Pampers jsou ultra super chemie...🙂

bmiusinka
12. led 2015

Ahoj, já teda používám přes den jedině oranžové a na noc ty zelené. Ale ty bílé jsem mela jednou a nic moc takže si je určitě už nekoupím.

kukujda
autor
12. led 2015

Tak jsem vzala ty babylove. Smrdí nechutně po benzínu, ale jinak vypadají dobře 😀 Žádný igeliťák. Bude to mít na sobě pár dní tak snad mu prdelka neupadne a pak přejdem na látkovky. íky holky za rady..

sedmiteckas
13. led 2015

Za nás jednoznačně bílé Pampers. Ted na doma používám už i jiné, zelené Pampers, Toujours z Lidlu nebo i Babylove, ale na cesty a proste když si chci být jista, že malá nepoteče, tak jedině bílé Pampers.

outeq
13. led 2015

U obou synu pouzivam bile pampers. Zkousela jsem snad vsechno co je. Kvuli par usetrenym desetnikum uz to neresim a pouzivame jen tyto.

sonja01
13. led 2015

Za nás musím říct, že buď Pampers zelené nebo bílé - sleep and play určitě ne - syn má po nich opruzeniny. Dobře snáší Tesco loves baby zelené nebo od Rossmanna Babydream - ale to je otázka toho, co kdo snáší.