Polohovatelná cestovní postýlka, máte zkušenost?

lady_giraffe
12. zář 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s cestovníi postýlkami, které jdou polohovat. Zatím máme malé mimčo a vyšší poloha by se určitě hodila, nevím, ale jak to mají technicky udělané, zda je to praktické.

Doporučíte nějakou prosím? (ideálně do 2tisíc, lehkou, skladnou, na barvě nezáleží...)
děkuji

saphire
12. zář 2016

Máme postýlku 4baby http://postylky.heureka.cz/4baby-vegas-grey/ a jsme s ní spokojeni, je pěkná, má dvě polohy, jediný nedostatek je velmi tenká "matrace", vyřešili jsme matrací z normální postýlky (máme velké auto takže ji není problém vzít taky...) nevím jaké matrace mají jiné cestovní postýlky, možná je to podobné... stála cca 1500. Sbalená je velikostně asi tak jako stan.

lady_giraffe
autor
12. zář 2016

@saphire díky. Jen se zeptám, jak to polohování funguje? Přidělá se to nějak napevno, nebo to je závěsné a houpe to v té vyšší poloze?

janaaanna
12. zář 2016

My jsme měli ZOPA Travel s černou sítí, je přes ní líp vidět. To polohovani tam bylo tak, že na ten vrchní rám se to lůžko jen zavěsí, je to na háčky a postranách je látka. Jde tím tedy i trochu pohupovat, to se docela hodilo. Ta matrace je podle mě stejně mizerná všude - my jsme měli u babičky matraci molitanovou z ikea (tu nejlevnější), ale na cesty jsme ji nebrali, to musela dcera zvládnout na té tenké, co k tomu patří, maximálně jsme pod ní složili deku nebo tak.

demetritis
12. zář 2016

https://www.google.cz/imgres?imgurl=https%3A%2F... mi mame tudle jen si vevzpomenu jmeno , je kni sit , kliziny na houpani sbetilko s vybraci a melodii je super uz pouzivam na druhe dite jen sem premislela o koupi pridavne madrace

saphire
13. zář 2016

@lady_giraffe je to zavěšeno po obvodu na zip, tzn. visí to, ale nehoupe se to podle mě, sedí to docela dobře, možná to tedy vylepšila ještě ta přidaná matrace, ale zdálo se mi to pro miminko (4 měsíce, 7 kilo) stabilní dost... asi na nějaký blbnutí většího děcka by to nebylo, ale to už stejně musí být v té spodní poloze...

pajula123
13. zář 2016

Mame Zopa Nany,vyhovuje maximalne,jde taky lehce houpat jak pise @janaaanna

saphire
13. zář 2016

@lady_giraffe aha koukám, že to houpání je žádoucí, to jsem nepochopila, ani mě to nenapadlo ;o)) takže - ne, ta naše žádné houpání nemá...

keeshka
13. zář 2016

Máme Caretero grande. Pro miminko má závěsné lůžko, což bylo fajn a to houpání se hodilo. Aby byla houpací celá postýlka též lze, ale díky závěsnému lůžku jsme to ani nevyužili. Stejně tak tu vrchní síťku a přebalovací pult, za mě zbytečné. Ale jinak postýlka vyhovuje, závěsné lůžko je určitě super. No matrace nebývá v cestovních postýlkách nic moc. Koupili jsme proto cestovní molitanovou, na to co tam je bych dceru nenechala spát.