Postýlka s pultíkem - jakou doporučíte?

tynuskap
10. črc 2021

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde jste vybírali postýlku. My by jsme chtěli i s pultikem a tak jsem se chtěla zeptat zda nemáte nějaké návrhy na stránky kam se kouknout kde se to dá sehnat relativně levné. Děkuji moc 🥰🤩

beatty
10. črc 2021

@tynuskap postylku jsme kupovali bazarovou. Vetsinu vetsich veci mame z marketplace. A vite co? Stejne jsme ji moc nevyuzili.
Najeli jsme na kontaktni rodicovstvi, takze cca od 3 mesicu spime v posteli spolecne celou noc.
A prebalovaci pult jsme taky moc nevyuzili, mozna prvni 4 mesice.
Tak to jenom at vite, ze se to snadno muze stat zbytecnym kusem nabytku.

areh
11. črc 2021

@tynuskap já jsem měla postýlku z ikea a na to pevnou přebalovací podložku. Mohla jsem ji kamkoliv přenést (při koupání do koupelny). Využíváme už na druhé dítě.

mamikry
11. črc 2021

@tynuskap Postylky s pultikem maji treba tady https://www.hezkydetskynabytek.cz/detske-postyl.... My mame postylku od Sacrlett, typ Vista, ma bocnici, ktera se da stahnout az dolu pod postylku, kdyz chces mit miminko u sve postele, nebo pak jen klasicky o kousek niz, aby se lepe vyndavalo.

cherie24
11. črc 2021

@tynuskap my jsme teda postýlku taky moc nevyužili. Druhé tam zkusím a když to neklapne, tak nijak nebudu nutit. Postýlku jsme měli půjčenou a pak jsem náhodou narazila ve výprodeji v babycentru na 140x70 z 8 tisíc za 1500, tak neber to že jo 😄 k tomu přebalovací komodu, kterou má teďka malá bez pultíku jako svoji skříňku na věci. Za mě úplně bomba věc. Využili jsme jí maximálně s miminkem i teďka když je větší. A to jsem před porodem taky hrozně řešila, aby měla postýlka kupu poloh a mohla být v prostoru i přiřazená u postele a stahovací i sundávací bočnice, vyndávání šprucle a aby se mi hodila do interiéru a nevím co všechno. Nakonec postýlka sloužila a slouží jako odkladiště popřípadě bunkr.

jako_mala_holka
11. črc 2021

Máme nějakou obyč postýlku asi za 2tis, koupili jsme normálně v obchodě s dětským zbožím