Přírodní krém na obličej pro dítě, poraďte

bassangha
20. únor 2017

Prosím poraďte nějaký přírodní krém na obličej na doma. Má vysušené tvářičky. Olej používat nemáme, spíše krém a kosmetika Hipp apod. nám nevyhovuje. Děkuji

tery_s
20. únor 2017

@bassangha Dobrý den, máte problém s ekzemem nebo jen suchá tvář ? Pokud jde o ekzem chce to i něco vhodného do koupele a potom krém např. Excipial. Pokud jsou jen suchá místa u nás se nejvíce osvědčila obyc.mast z lékárny Lenienc, kterou na požádání přímo naváží.

killi
20. únor 2017

@bassangha z přírodní kosmetiky má výborné a kvalitní krémy weleda 🙂

betelgeuzz
20. únor 2017

V DM mají přírodní kosmetiku alverde, mají i přípravky pro děti.

catf
20. únor 2017

@bassangha Weleda, Lavera, Urtekram... Alverde z DM
podívej se na biooo.cz
výše uvedenou mast Lenienc za mě nedoporučuji, malé se po ní rozjela seborea, bojovaly jsme s tím dva měsíce

barchen
20. únor 2017

@bassangha
Weleda nebo ceska znacka Saloos, obe z DM. Ja kupuji saloos pro malou, mela i ekzem a saloos ji toho zbavil, i pro sebe.

dokument
20. únor 2017

@bassangha na ten Excipial velky pozor, viz muj profil, ted jsem se na to nedavno ptala. Taky jsem ho zacala pouzivat na suchou plet a bohuzel uz jsme se Excipialu nezbavili. Sam drazdi kuzi, pak na to, co podrazdil sice pomuze, ale zase ji podrazdi jinde. Poradila bych se radeji s lekarem v tomto pripade (Excipial)

janawei
20. únor 2017

Pro prcka jsem používala na obličej Zklidňující pleťový krém od Weledy. Manžel mazal tím, co mu přišlo pod ruku, takže i tělovým mlékem. Ale to bylo také od Weledy, takže v poho 🙂.

bassangha
autor
20. únor 2017

@barchen Myslite nejake ty balzamky?

vysivani
20. únor 2017

Karel Hadek ma skvelou kosmetiku.

barchen
21. únor 2017

@bassangha
Ano, pro malou saloos balzam atopikderm a na myti pouzivam pri ni weledu, pro sebe (mam smisenou plet s obcasnym akne) saloos odlic.olej, pak olej na tvar spis na noc (levandule ta hoji akne a argan vyzivuje), saloos karite na nehty a kolem oci a obcas na cele telo bambuc. maslo.Vypada to jak reklama na tuto znacku ale ja uz nekolik let nedam na to dopustit.

bassangha
autor
21. únor 2017

@barchen Díky za tip. Divala jsem se na složení a v pohodě.

konik_mischel
21. únor 2017

@bassangha ahoj, naše mimčo mělo taky suchou kůžičku, vyzkoušela jsem kde co - krém od doktorky, olejíčky, krémy atd... na radu dětské sestry jsem začala mazat modrou indulonou a za 3 dny kůžička jak broskvička... doporučuji.