Protiskluzová podložka do vany, používáte ji?

leki
13. říj 2016

Zdravím dámy,
Chtěla bych se zeptat, používáte nějakou protiskluzovou podložku do vany když se koupe vaše mimčo? Pokud no, jakou? Nebo myslíte, že je to úplně nanic?

pusolamy
13. říj 2016

@leki pro malé mimčo klasické lehátko do vaničky, pro starší dítě krokodýl z ikei s prisavkama

leki
autor
13. říj 2016

@pusolamy máme mimčo 8.mesicu, prave si říkám, jestli ty prisavky nezavazej/netlačej když tam to mimčo leží /sedí

jaja01k
13. říj 2016

Mne se podlozka osvedcila, urcite je to uzitecna vec a deti si nikdy nestezovaly, ze by je tlacila 🙂 Uz jsme jich meli nekolik a krokodyl ikea jednoznacne nejlepsi 🙂

pusolamy
13. říj 2016

@leki nemyslim si ze by vadily

barabucha
13. říj 2016

Souhlasím 🙂 Krokodýl ikea nám taky vyhovuje, jinak prodávají ještě takovou modrou kytku nebo co to je, kdybys potřebovala např. do sprchového koutu.

magdadunajova
13. říj 2016

Ja souhlasim taky! Krokodyl z Ikei nejlepsi! Vyzkouseli jsme hodne podlozek ale ta nam vychovuje nejvic. 🙂

lichtakova
13. říj 2016

Taky jsem mela lehatko,co nejsou lezici,mame jiz nekolkateho ikea krokodyla 🙂

leki
autor
13. říj 2016

Dik za tip, na krokodyla mrknu

thalia
13. říj 2016

Mám velkou podložku z jysku, krásně se na ni vlezou oba.

petul81
9. lis 2016
Uživatel petul81 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petul81.

Používáme tuhle https://www.hptonery.eu/cz-detail-901837282-penova-podlozka-sensillo-maxi-ruzova.html a můžu jen doporučit, je za pár korun a navíc fakt účinná!

antoinet
9. lis 2016

Nikdy jsme nic takovýho neměli a vůbec mě to ani nenapadlo, dětem to ve vaně nikdy neklouzalo🙂

thalia
9. lis 2016

@antoinet tak to máš dobrý, moji oba pokud nejsou na podložce, tak jim to klouže a mlátí se o vanu :-/. Proto jsem to tehdy u staršího pořídila, protože furt u něj stát a hlídat, kdy sebou zas flákne a začne řvat (nebo si něco udělá), to mě fakt nebavilo. A mladší to stejný, sotva z podložky sleze, tak mu to podjede a bouchne se o vanu. Asi mají nějaký divný nohy 🙂.

antoinet
9. lis 2016

@thalia 😀 nebo těm mým nezbylo nic jinýho, než se tu stabilitu ve vaně naučit

verunka_korunka
9. lis 2016

Taky máme krokodýl ikea. To padání se nedalo uhlídat, z každého koupání se odnesla aspoň jednu bouli. A s podložkou je to jen výjimečně. Kupovali jsme ji cca měsíc po tom, co se začala stavět k nábytku, protože to si začala stoupat i ve vaně.

leki
autor
9. lis 2016

Super, moc dik za rady a postrehy. Malej prave ve vane taky stoupa a je to docela bojovka, pac mu to i hodne klouze. Mozna by se stabilitu naucil i sam, ale prijde mi lepsi to mit neklouzavy 😉

thalia
9. lis 2016

@antoinet řeklas, že jim to nikdy neklouzalo 😉. Myslím, že o tu stabilitu až tak nejde, oni nepadají pořád, ale jak to jednou uklouzne, tak to jde rychle a rána velká. Jako já samozřejmě myslela, že to půjde bez toho, ale když prostě každý koupání sebou minimálně jednou seknul a bouchnul se (protože jsem ho nestihla chytnout), tak to je myslím podložka lepší řešení a ono to jednou bez ní taky půjde.