Prsní vložky textilní, pratelné. Máte nějaké vyzkoušené?

krmv
26. únor 2016

jake mate zkusenosti s prsnima vlozkama.jednorazove si necham jen v zaloze,ale chtela bych textilni prateĺne.mate nejake vyzkousene?

mrskato
26. únor 2016

s textilníma zkušenosti nemám, ale pamatuju si, že mě to mlíko teklo hrozně a snad až do 8. měsíce jsem musela nosit v podprsence vložky, ty jednorázový mi přišly hygieničtější.

naturbabyshop
26. únor 2016

Textilní mají tu výhodu, že jsou jemnější a nedráždí tolik jako jednorázové. Jsou hodně prodyšné. Většinou se šijí z vrstvené bavlny a dají se prát na vysoký stupeň. Zaměřte se při nákupu na materiál - měl by být certifikovaný (i když se samozřejmě nejedná o výrobek pro miminko) - to může být taky ukazatel kvality 😉

cajomilka
26. únor 2016

Používala jsem prakticky jen textilní vložky, připadaly mi prostě lepší, hlavně větší, líp seděly v podprsence. Měla jsem asi 4 značky, všechny si bohužel nepamatuju - dva druhy od ImseVimse, Anavy, EllasHouse; nejlepší byly Anavy, ale Imse jsem si taky docela oblíbila. Všechny jsem koupila v Bráně k dětem. Důležité u nich je sušit je na vzduchu (nebo v sušičce, pokud ji máte), na topení tvrdnou.

janawei
3. bře 2016

Měla jsem od Anavy, ty byly v pohodě. Pak jsem měla ještě nějaké ze syntetického materiálu, které měly být super savé a příjemné a byly strašné. Takže za mě určitě jen bavlněné.