První botičky, kde v Praze seženu levné a kvalitní?

klarisa6
12. led 2015

Ahojky,
ráda bych se zeptala - má dcerka začíná doma pomalu ťapat po svých a tak se i já pomalu začínám poohlížet po prvních capáčkách... já tedy nevím, byla jsem zatím v jednom krámě a to mě vyděsilo, protože jsem je viděla za cenu okolo 700,- Kč, což je strašně moooc! Na to, že je bude mít chvíli, protože děti pomaloučku pořád rostou. Poraďte mi, prosím, kde v Praze by se daly botičky sehnat levně a přes to kvalitně. Bazarové bych nechtěla, přece jenom si myslím, že je důležité, aby si dítě vytvořilo dobrou klenbu chodidla.
Děkuji.

ssvetlana
12. led 2015

Ahoj, já jsem koupila dcerce jako první tyhle http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz.... Bylo teda léto a chodila v nich venku po trávě a spokojenost 🙂 Souhlasím s Tebou, že dát za první boty sedm stovek je moc, tyhle botičky jsou na měsíc, max dva. Na doma teda měla capáčky od capiki.cz, takže pokud chceš jen na doma, tak tyhle jsou lepší než s tou pevnou podrážkou - jsou měkoučké a může v nich lézt i ťapat 🙂

konidana
12. led 2015

@klarisa6 doma stačí v ponožkách nebo na boso. Jinak jako první boty jsem měla Pegres. Capáčky, ale spíš 1. bota - kožená s tenkou měkkou podrážkou. Byly kolem 500 kč. Na podzim nebo na jaře by šly i na ven, i když kolikrát jsme nechala děcka radši naboso.

andya1122
23. čer 2015

https://www.google.cz/search?q=minifeet+hroch&e...

zadej si capáčky na googlu a něco urcitě najdeš jako já 😅

miska229
23. čer 2015

Ahoj, nám se osvědčily capáčky LILIPUTI, syn je dostal k prvním narozeninám. Myslím, že jsou vhodné pro první krůčky, když dítko ještě nechodí venku. Sestra je kupovala na www.branakdetem.cz, mají i kamennou prodejnu na Praze 2.

lusila001
Odpověď byla odstraněná
Zobraz