Půjčení monitoru dechu, Kolínsko a okolí

myina
13. led 2018

Přeji krásné sobotní odpoledne,
chtěla jsem se zeptat, zda jste si některá monitor dechu půjčila? Nechce se nám to kupovat nové ani z druhé ruky, tam bych se zase bála jak s tím kdo zacházel. Rozumná nám přijde půjčovna, prý jsou na to dobré nemocnice, kde mají tyto přístroje i revize, což je fajn.
Má některá z vás zkušenosti s půjčovnou na Kolínsku/Pardubicku/Hradecku? Chtěla bych rodit v Chrudimi, ale tam jsem zase na netu nic nenašla...

mary.jane
13. led 2018

Mela jsem pujceny monitor z porodnice na pul roku (sel pujcit i na dyl, ale to uz mi pripadalo zbytecne). Byl to baby sense II a spokojenost. Nikdy zadny plany poplach.

linee
13. led 2018

Ja mela pujceny z monitordechu.cz, privezli a pak zase odvezli. S revizi na pulrok (zakladni) a nebo s moznosti dalsiho prodlouzeni (u nas se ukazalo jako zbytecne, mala byla donosena a zdravotne v poradku) a za rozumnou cenu. Chtela jsem z porodnice, ale oni primo nepujcovali, navic je meli sponzorovane prave touto firmou, takze jsem nevahala. Ted cekame dalsi a pujdu do toho opet. Zkus primo do porodnice zavolat a nebo se podivej na internet.
Plane poplachy jsem nemela ani jednou.

zdenkaell
13. led 2018

Havlíčkův brod. 900kc na 6 měsíců
. Baby sens

dvork
13. led 2018

Měla jsem pujčené dva monitory pro dvojčata ve FN v HK, šlo o Babysense II se dvěma deskami (hodí se, když už se dítě přetačí a různě cestuje po postylce). Monitory pujčují na dětské klinice, 900,- za 6 měsíců, nebylo třeba předem nic objednávat. Tak pokud by nevyšla jiná možnost, lze do Hradce zajet rovnou (měla jsem monitory pujčené nakonec rok od 2016 do 2017, takže celkem čerstvá zkušenost).

audinka24
13. led 2018

Holky,ja jsem si na holku 2009 dvojčata 2015 kupovala z druhé ruky a byla jsem spokojená..koupila jsem za 1000 jeden a pak je i za tu cenu poslala dál tak mi tí přijde lepší...ale záleží na každém...kdybyste některé chtěla bude kamarádka prodávat ....

gnozka
13. led 2018

Mam monitor dechu z druhe ruky . Mam jej za 1000,- i s papírem ze byl firmou kontrolován a je zcela v poradku . Kontrola stoji 250,- muzu ho použit jak dlouho budu chtít . Půjčovny a nemocnice půjčují vetsinou na pul roku od 700.- -900,-

klartes
15. led 2018

@myina Kamarádka si půjčovala v nemocnici a byla spokojená. vše fungovalo jak má. Cenově to vyšlo dost dobře a pak se nemusela starat co s ním.

eviicka
22. únor 2018

@myina mám úplně stejnou zkušenost jako @dvork 🙂

ladyhacek
22. únor 2018

Půjčovali jsme si v nemocnici ( Nymburk kde jsem rodila) z bazaru jsme nechtěli. A v nemocnici to mají právě s pravidelnou revizi. Na 6m tuším 1000? Už nevím ale víc to určitě nebylo. Fungoval po celou dobu jak měl.

ladyhacek
22. únor 2018

manžel práce elektroniku z druhé ruky odmítá. Ale to je už spíše pocitové. Na půl roku se vyplatí půjčit na rok asi už koupit 🙂