Sandálky nebo crocsy?

adam2014
28. kvě 2017

Ahoj potrebuji poradit. Jedeme s klukama 1,5 a 2,5 roku na dovolenou kde bude moc teplo a pisecna pláž. Jake botky koupit. Plastove sandalky typu adidas nebo crocsy? Crocsy budou asi pohodlnější na obouvani ale bojím se,aby v nich neuklouzli. Máte někdo zkusenost?

j.a.n.i
28. kvě 2017

@adam2014 Tak nebála bych se uklouznutí, jako toho, že v tom nebudou umět chodit, pece jen pro tyhle víceméně nechodce moc vhodné croksy nejsou...

adam2014
autor
29. kvě 2017

Tak my jako uz chodíme dobře,no vyzkouším jim oboje a uvidim jak budou chodit a jak jim budou sedet

pajounek
29. kvě 2017

Volila bych sandalky, hlavne kdyz si obujou treba mokrou nozku.

luckapol
29. kvě 2017

Co třeba Nike Sunray či jiné botky do vody...

adam2014
autor
29. kvě 2017

No ja jsem taky spis pro ty sandalky,uvidim co objevim🙂

katkaajirka
30. kvě 2017

Taky bych doporučila Nike Sunray Protect (na užší nožku) nebo Alpine Pro Punita (jsou o něco širší).

kocour1
31. kvě 2017

Mám zkušenost snad se všemi typy sandálků pro takhle malé děti u moře a je to fakt bída - skoro ze všech se v kombinaci písku, mokré nohy a tepla udělaly puchýřky...crocsy určitě ne, ty dělají puchýře stopro, pak takové ty pěnové sandálky typu adidas - ty zase mají problém s tím, že dětem z předu vypadává nožička a také dřou...nakonec vloni dcera odchodila v botech do vody - jediné, ze kterých neměla puchýře, syn měl takové bezvadné uzavřenější sandálky od Beppi, ty byly nejlepší, ale nemůžu už je sehnat pro tento rok - už se neprodávají...je to prostě boj,chce to zkoušet a hledat a rozhodně mít i náhradní boty s sebou právě z důvodu puchýřů, které tady v Čechách při koupání na zahradě, nebo na koupališti neodhalí.