Širší plenky pro 6týdenní holčičku, máte zkušenost?

z_u_z_a_n_a_1988
25. bře 2016

Ahoj, prosim o radu ohledne plen pro miminko..mam 6 tydenni holcicku a potrebovala bych pleny, ktere budou sirsi mezi nozickama. Zatim pouzivame Pampers new born baby, ale ty ji drzi nozicky moc u sebe.Byly jsme na kontrole kycli a doktor rikal, ze ma jednu kyclicku mirne omezenou a at ji dsvam sirsi pleny, ale nevim jake.Mate zkusenost? Diky moc!

olga_
25. bře 2016

U jednorázovek to nejspíš bude potíž, ale látkové to splňují stoprocentně. 🙂

puresin
25. bře 2016

To se neresi pamperskou, ale mezi nozicky se na ni slozi jeste latkova plena (nebo dve) a zafixuje takovymi kalhotkami. Poradi ti s tim kdyztak v detskych potrebach. 🙂
@z_u_z_a_n_a_1988

z_u_z_a_n_a_1988
autor
25. bře 2016

Jo jasny, latkovy pleny vyzkousim..diky! ale stejne bych chtela zmenit ty jednorazovky..s jakyma mate dobrou zkusenost?

puresin
25. bře 2016

@z_u_z_a_n_a_1988 Moc si neumim predstavit, ze by se jednorazovky nejak vyznamne lisily, ale ja teda pouzivam klasiku - Pampers ActiveBaby. Za me nejlepsi.

veverun
25. bře 2016

@z_u_z_a_n_a_1988 Jak už psala maminka výš, kvůli kyčlím látkovku až dvě přes jednorázovku.
Jinak z jednorázovek nejlepší asi pampers active baby, pak babylove z dm a ještě srovnatelné pleny z Alberta se Šmoulama.... Ostatní byly nevyhovující.

olga_
25. bře 2016

@z_u_z_a_n_a_1988 My jsme občas vedle látkovek používali Helen Harper, ale třeba na noc bych syna s jednorázovkou musela minimálně jednou přebalovat. S noční látkovou vydrží v pohodě až do rána.

iveta93
25. bře 2016

Já na noc používám pamepersky a přes den od babylove z DM. Vím, že si chválili ještě pleny DADA, ale ty vyzkoušené nemám. Na kyčličky jsme dali na jednorázovou složenou látkovou (široké balení) na to klasicky body, dupačky nijak jsme to nefixovali - tak nám to ukázali na vyšetření. Na další kontrole to bylo dobré. Nám stačila jedna látková sousedka musela dávat dvě a někdo musel dávat tři.