Spací pytel. Jakou značku doporučíte? Od kdy jste dávali?

nika110818
26. srp 2021

Ahoj, doporučili by jste nějakou ověřenou značku spacího pytle? Dcerka má 12 týdnů, zatím spinká v noci v zavinovačce, ale když z ní vyroste, ráda bych pořídila spací pytel. Od kdy jste dávali miminko do psacího pytle? Děkuji předem.

zuzroko
26. srp 2021

Od asi měsice do Cca 5m jsem pouzivala swaddle up a pak jsem presla na spaci pytle s rucickama ven a kupovala jsem bud v tescu teplejsi a nebo v kiku se daji sehnat slabsi ☺️ Jen male budou uz 2 roky a nechce se ho vzdat 😂 tak premyslim nad nejakym kde jdou vyndat i chodidla ☺️

zrzinda
26. srp 2021

Já koupila v haemku a je bozi 😊 Mala ho má moc rada. Máme ještě docela drahej od Lodgeru a ten je takovej tuhej, neprijemnej..

biciklissie
26. srp 2021

Nevím přesně kdy, ale od té doby, kdy se miminko začalo ve spánku víc hemžit a tím odkopavat. Nejdriv byla v zavinovacce, pak zakryta perinkou. Jak se začala vrtet a odkrývat, tak jsem dala do spacího pytle. Mám z Lidlu, sinsay a ještě nějaký noname. Všechny takové středně tlusté a všechny jsou ok. Velikost jsem hned kupovala větší, at vydrží a prázdný konec zahybala pod dceru. Než se v něm naučila otáčet, tak do něj dorostla.

misa905312
26. srp 2021

https://www.sleepee.cz/spaci-pytle-s-nohavicemi... my máme tehle a je super 🙂 malá má 19 měsíců a jak má nohavičky může před spaním v něm i pobíhat než jde do postýlky🙂