Stolek pro dítko od cca dvou let, prosím o tipy

jujatko
3. led 2016

Prosím o tipy na dětské stolky a židličky pro dítko od dvou let výše - než půjde do školy. Na nějaký psací stůl, i když menší, si myslím je ještě čas. Ale u těch malých stolečků (např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=86381253&tab=0 ) si zase říkám, zda vydrží až do toho předškolního věku. Nechci stůl Ikea Mammut - ten mi přijde zbytečně velký. Děkuji za jakékoli tipy.

babka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
babka
3. led 2016

Máme z Ikeii tuhle židličku http://m.ikea.com/cz/cs/catalog/products/art/40... Ve stejné sérii mají i stolek, ale my jsme místo toho pořídili tohle http://m.ikea.com/cz/cs/catalog/products/spr/59... (bez toho vnitřního šuplíku ). Mrně je stále spokojené a až bude stolek malý, dokoupíme šuplík a bude o úložný prostor víc.

olusenka
3. led 2016

česká firma a výrobce židle Jitro teď vyšla s novým rostoucím (i nerostoucím stolem). Rostoucí píšou od 2 let až do dospělosti. Má spoustu možností: poličku ke stolu, různé bočnice jako tabule, zrcadlo, schránky na různé poklady apod.

jujatko
autor
3. led 2016

@babka Dekuji, to je dobry napad

jujatko
autor
3. led 2016

@olusenka Dekuji, mrkla jsem na to, ale ta cena mi teda přijde nepřiměřená ☹

olusenka
3. led 2016

@jujatko ty vyměnitelné bočnice jsou sice pěkné a šikovné, ale taky si myslím, že šikovná nábytkářská firma by to mohla vyrobit levněji, i my to možná zkusíme takto vyřešit. Ale tip je to dobrý.

jujatko
autor
3. led 2016

@olusenka Ja bych prave klidne do toho skolniho veku neco uplne obyc levneho, protoze si rikam, ze mozna to mala pocmara ci nejak ponici a az by sla do skoly, tak by dostala nejaky psaci stolek.