Svrchňáčky, jaké jsou nejlepší?

jeina82
15. kvě 2016

Ahoj maminky, prosím o radu od jaké značky pořizovat svrchňáčky - tedy svrchní plenkové kalhotky, do kterých chci vkládat čtvercové pleny?
Jaké se Vám osvědčily nejvíce z hlediska nepropustnosti, jednoduchosti zapínání a též "univerzálnosti" velikosti? Moc děkuji za Vaše cenné zkušenosti 🙂

monikagurthova
15. kvě 2016

Ahoj me se odvedcili PULky od bamboliku jak na druky tak na suchac.

monikagurthova
15. kvě 2016

@jeina82 jo a mam ty univerzální co si nastavim. Nakoupila jsem jich moc fakt na den stačí jedny a vecer bud vyvetrat nebo proplachnout. Koupila jsem jeste na druky od T-Tomi a ty jsem jeste nepoužila. A používám taky ctvercovky do nich dam od bambusovou vložku separacku a mala v pohodě vydrží 3 hodky

medakote
16. kvě 2016

Na čtvercovky nejlépe PUL, mě vyhovují na suchý zip.
Nejraději mám Thirsties- ale ty jsou vícevelikostní, postupně mají asi tři nebo čtyři velikosti.
Z jednovelkostních jsem si docela oblíbila Petit _Lulu- hezky sedí a mají krásné vzory.
Vyzkoušeny mám též Anavy (ucházející, na lemech se udělaly časem žmolíčky a vadí my ty pásky co podšívají zmenšující patentky), Sweet Monkeys (ucházející, patří spíš mezi menší. gumičky časem povolily, ale mají hezké vzory a jsou takové "semišové", Imse Vimse organic ( jsou celkem fajn střihově i zip, ale občas provlhnou).
Na patentky jsem zkoušela Haipa daipa, ale ty mi nevyhovovaly zapínáním. Zkoušela jsem též fleecové svrchňáky (Anavy)- ale též nevyhovovaly, provlhaly.
A ještě jsem používala svrchňáky Flip,( myslím že jsou od Bum genius)- byla to púvodně něco jako SIO.- používala jsem i na čtverce bez původní vkládačky, byly myslím taky na patentky, ale zapínání celkem šlo, ale celkem dost rychle se u nich vytahaly gumičky.

Já osobně doporučuji na novorozence mít alespoň dvoje novorozenecké + mít troje rostoucí (nebo místo jedněch nějaké vícevelikostní požadované velikosti) a pak na velké dítě před odplenkováním doporučuji nějaké vícevelikostní v největší velikosti, aby se tam vešly velké noční pleny, které se do většiny jednovelikostních nenacpou. Třeba ty Thirsties L jsou dost velké.
Doporučuji mít vždy alespoň troje-zvlášť pro menší miminko, alespoň mě novosklad občas proteče. Mám teď synka 10týdnů a denně peru minimálně dvoje svrchňáky.

jeina82
autor
21. kvě 2016

Mooc děkuji všem za odpovědi...

korin
21. kvě 2016

Na novorozence mi přišly nejlepší haipa daipa a pro větší miminko bych pořídila rostoucí. Bamboolik na sz mohu doporučit. U grovia se mi osuchal sucháč, flipkám u druhého dítěte nevydržely druky (plus vytahané gumičky), baby lucy nejsou sice rostoucí, ale vydrží cokoli. Tolik k pul. Dál mám flísové od anavy a mrose. Jsou fajn, pokud častěji přebaluješ, což u malého mimča člověk stejně dělá, ovšem jsou na zadečku objemnější.

malva
21. kvě 2016

PUL od Bamboolik nebo od Anavy na sz jsou výborné, ale moje úplně nejoblíbenější jsou vlňáky Skapi. Na to, že jsou z vlny, hodně vydrží, nedělají velký zadek a jsou velmi prodyšné, takže ani v létě není dítě opruzené. Skvěle pohlcují pachy, peru a impregnuji tak 1 za 2 týdny.

lennus
21. kvě 2016

@jeina82 Anavy, Petit Lulu a všechny typy, co jsem si objednávala z webu uhanky.cz

aklin
27. čer 2016

nemůžu si vynachválit svrchňáky best bottom a imagine. Objednávala jsem je uhanky.cz

pulzsro
6. črc 2016

@jeina82 Ideální je vyzkoušet víc značek, protože každému sedí jiná značka.
Na čtvercovky sedí dobře Bamboolik, Anavy, Petit Lulu (ty mají teď inovované) a GroVia...

ivule21
9. kvě 2017
Uživatel ivule21 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ivule21.

Za mě určitě Petit Lulu. Doporučuji jednovelikostí kalhotkové + svrchní ,enbo rovnou vše v jednom SIO. Více o petit Lulu plenkách a skvělé ceny vždy se slevou na https://www.minibaby.cz/