V čem vám dítě spí na cestách?

koitschka
27. črc 2017

Pro vás, kdo s děckem hodně cestujete a nemáte auto (tj.musíte vše pobrat do rukou)-kde vám děcko spí přes noc? Jestli existuje nějaká ultralehká cestovní postýlka, ne ta klasická s kovovým rámem,tu doma máme s kvalitní matrací jako stabilní🙂 měli jsme hnízdo od Ludi,ale z toho už vyrostla (9m). Teď spí ve sporťáku, ale asi to není pro ni to pravé ořechové:( Nemáte nějaký tip?
P.S. V posteli se mnou spát nebude, jsem zásadně proti 🙂

kubinkov
27. črc 2017

@koitschka Může spát na velké posteli. Jako zábrana se dá použít židle a srolovaná peřina.😉

panickatlamicka
27. črc 2017

Spí se mnou. Nikdy bych nenechala dítě se křivit ve sportovním kočárku, to bych šla proti nějakým zásadám. Může spát i ve velké posteli, jak je psáno výše.

radka8888
27. črc 2017

Normálně doma se mnou nespí, ale když bysme nepobrali cestovní postýlku, tak buď spí s nama, nebo mají v hodně hotelech dětský postýlky anebo bereme trojluzak ci přistýlku.

tulikiss
27. črc 2017

tak hlavne ze ty se pohodlne vyspis v postely a chudak dite nechas kroutit se ve sportaku.. abych odpovedela na cestach spi deti v postely, protoze jim nehodlam nicit zada.

koitschka
autor
27. črc 2017

Proto jdu pro radu,aby se ve sportaku nekroutila. Spat v posteli se mnou nebude, nehodlam ji usmrtit zalehnutim,kdz beru leky na spani.

radka8888
27. črc 2017

@koitschka tak berte o lůžko víc, v tom sportaku mi to přijde blbý.

panickatlamicka
27. črc 2017

@koitschka no tak prostě na pristylce a nebo v postýlce, co mají v zařízení, kde budete ubytováni.

huggieska
27. črc 2017

Spí s námi ve velké posteli, na výletě pak v nosítku či v kočárku (či v autě 🙂.

lucca2211
27. črc 2017

Mame cestovni postylku, mame sice kvalitni a drahou, ale zrovna moc na spani mi neprijde, jelikoz ta matrace je skladana a tvrda. Takze maximalne bych prcka nechala v ni spat jednu dve noci a pak bud pristylka nebo spolecne v posteli😉

terezapetrova
27. črc 2017

@lucca2211 existuji zvlast cestovni mekke matrace, my ji davame na tu cestovni matraci v cestovni postýlce /o které pises ty, ta ja sama o sobe fakt nanic/ a vyspi se tam malej ok.

ladyhacek
27. črc 2017

spal se mnou - měli jem dvoupostel a každý měl svojí postel (manžel nebyl s námi d kdyby byl tak buď by byl s námi nebo ěml vlstatní velkou postel či postýlku co mají v penzionech či hotelých k dispizici

@lucca2211 malý v takové postálce spal - dali jsme pod něj deky a spal hezky na měkkém jednu noc dal 🙂. ale do postýlek se dají koupit matrace jak se psalo výše

koitschka
autor
27. črc 2017

Napadlo me leda nejake hnizdo do velke postele,ale ta hnizda jsou asi jen pro novorozence,ze?:(

lucyp13
27. črc 2017

Spí s nama v posteli,u babiček má postýlku

koitschka
autor
27. črc 2017

Koukam,ze moje P.S.nikdo nebral vazne:D

panickatlamicka
27. črc 2017

@koitschka no hlavně padly i jiné odpovědi😀

barinkas
27. črc 2017

klasicky na velké posteli a obložit polštáři, peřinou atd, postel přisunout ke zdi, z části se dá třeba i nějaký nábytek 🙂 my to takto děláme a to malá bude mít 5 let. doma je zvyklá na postel se zábranou, takže prostě na dovče se k ní něco přisune aspoň do té vrchní části, aby nespadla...

drakenn
27. črc 2017

Objednejte velke hnizdo. Kdyz uz teda berete ty prasky na spani. Ci cestovni postylku.. Ditko bude spat samo.. My meli cestovni postylku i ve velkem stanu v kempu

valeri10
27. črc 2017

@koitschka ja jsem spala na chatě s dcerou (5 měsíců) v jedné posteli. Postel je naštěstí u zdi takže dcera byla u zdi a mezi náma jsem udělala hnízdo ze srolovanych dek.

jipe
27. črc 2017

@koitschka prcek spí cca od roka v pokojíčku ve velké posteli, takže i 9 m bych to na cestách řešila velkou postelí, přistýlkou, zapůjčenou cestovní postýlkou,.. ono těch variant není zas tolik. Jako zábranu dáš židle nebo sroluješ deku kolem něj, hodíš dekuna zem, na nějaké hnízdečko už je velký. Na návštěvy, kde není dostatek lůžek bych to řešila pro jednoho člena nafukovací matrací (ale ta taky není zrovna nejlehčí na převážení).

lucca2211
27. črc 2017

@ladyhacek na delsi spani urcite, jelikoz ta skladaci origo matrace z postylky stoji opravdu za prd 😉

lucca2211
27. črc 2017

@terezapetrova parada, podivam se po kvalitnejsi matraci, at nema zbytecne krivy zadicka, dekuji za tip 😉

eloise02
27. črc 2017

Cestujeme taky hodně, většinou ve všech hotelích, nebo penzionech byly k dispozici dětské postýlky, pokud nebyla, měli jsme tří lůžkový pokoj a dali jsme k jeho posteli třeba křeslo, aby nespadl.

koitschka
autor
28. črc 2017

Ok diky za tipy,poptam se po velkem hnizde

karlajasmine
28. črc 2017

Spi s nami, bereme vzdy pokoje s velkou manzelskou posteli, aby se krasne vesel mezi nas. Popr.triluzkovy pokoj, sundame jednu matraci (se souhlasem podniku) a dame na zem.

lenkaluk
28. črc 2017

@koitschka jako vetsina zde, mame cestovni postylku. Bud bereme svou, nebo chceme, aby byla v ubytku pripravena. Nevyhledavam spolecne spani v jedne posteli s detmi. A od cca jednoho roku ma dcerka detsky spacacek. Ten vozime taky. Uz se nam stalo, ze postylka byla pripravena, ale nic v ni.

anazuzzuzana
28. črc 2017

no já teda taky spim se synem v posteli, ale to vam k ničemu nebude...nicméně, ve vašem případě bych teda spíš už pořídila nafukovací karimatku a nechala spát na zemi...podle mě skladnější než hnízdo a využijete mnoho let

koitschka
autor
28. črc 2017

@anazuzzuzana jj o tom jsem taky uvazovala🙂

lucieluu
14. srp 2017

My máme cestovní postýlku od Aeromoov. Je lehká, má i tenkou matraci, která není kupodivu žádné tvrdé prkno. No a pokud cest.postýlku nemáte možnost brát, zjišťovat na ubytování kde Vám půjčí. Dnes už jsou poměrně vybaveni.