Výbava pro miminko narozené koncem února

iginas
1. pro 2016

Dobrý den, jsem prvorodička a ráda bych se zeptala zkušenějších o radu co vše do začátku pořídit pro miminko narozené koncem února?

Kočárek budeme mít Valco Snap 4 sport včetně hluboké korbičky Valco. Co vše do hluboké korbičky? Máme zimní rostoucí fusák Emitex.

Děkuji.

bekyc
1. pro 2016

Ahoj! Já mám teda květnový miminko, ale ségra únorový a emitexový fusak máme taky. Osobně jsem ho teď na zimu vyměnila za teplejší péřový, vadilo mi, že i když se zkrátil, tak v něm mimi mělo dost místa kolem, takže bych koupila ještě nějakou deku, kterou můžeš mimi obalit a kterou kdyžtak vyndáš, když nebude taková zima. No a oblékla bych ho do nějakého medvídka, té chlupaté a nebo jiné kombinézky. 🙂

lidym
1. pro 2016

Nevím jak je velká ta korba, ale co je univerzální je mít víc různých dek. Těmi můžeš ten fusak případně doplnit, nebo kdyby bylo zrovna teplo, tak vyměnit. První syn byl letní, teď čekám druhého na začátku března a taky přesně nevím. Žádný fusak nemám, tak chci koupit tenší fusak do autosedačky, který použiju do kočárku. Ale chtěla bych si udělat péřovou zavinovačku, tak bych chtěla používat tu. Mám flísovou kombinézku.

katerina2608
Odpověď byla odstraněná
Zobraz