Vydrží všechny jednovelikostní látkové plenky po nočník?

evaev
18. bře 2014

Mám několik druhů plenek a chci si dokoupit sadu, ale nedokážu si představit, že plenka, kterou má nyní můj chlapeček (7 kg - 5 měsíců) vydrží až opravdu po nočník. Mám pocit, že mu jsou teď přes zadeček akorát, ale co za rok? Máte někdo v tomto ohledu zkušenost s jednovelikostními plenkami Pop-in a PandaP od Baby Lucy a Anavy Easy? Děkuji

ivasad.
18. bře 2014

Anavy vydržely, easy i kalhotkové. Další jmenované jsem neměla. Ještě jsem měla HD pastelky a ty taky vydžely do odplenění, (do cca 13 kg).

zvalentova
18. bře 2014

Mám pastelovou sadu Pop-in a pořád jim krásně sedí. Mají 2 roky a něco přes 11 kg. Sada mi vyhovuje a nemusim zkoušet a hledat další.

medakote
18. bře 2014

Ze jmenovaných plenek mám pouze Anavy easy, které jsem odložila zhruba v devíti měsících věku synka, byly mu malé. Nyní má 22 měsíců (bohužel je stále na plenkách) a část "jednovelikostních plenek mu je již malá. Z plenek které máme- AIO jsou mu už pouze BabaBoo a Sweet Monkey XL, z kalhotovek jednovelikostních Merinostar (už se myslím nedělá) a pak několik plenek vícevelikostních velikostí L a XL. Takže opravdu ne všechny "jednovelikostní" opravdu vydrží- zvlášť u větších dítek- mě dost zklamalo, když jsem v osmi měsících vyřazovala šestery AIO (Anavy easy, Tots Bots, Anyhour)