Zavinovačka, kterou doporučíte?

avodobols
2. únor 2018

Ahoj maminky, máte některá zkušenost se zavinovačkou od Summer Infant?

(https://www.prodeti.cz/zavinovacky/zavinovacka-...)

Pokud ne, je nějaká, kterou byste doporučily? Říkám si, že mimi může být zabalené asi v čemkoliv čistém, ale ta Summer mě zaujala .. ;) Díky 🙂

verinikki
2. únor 2018

No je to to samé jako Miracle Blanket Red Castle- měli jsme a mám i na bazárku, akorát jak koukám je cena dvakrát taková. Každopádně za mně doporučuju, protože ten styl těsného zavinování je pro mrňouska super.

kafr
3. únor 2018

Já mám zálusk na tuto, je teda cenově a kvalitou asi jinde. Já rodím na jaře, tak mi nevadí, že je teplejší. Chtěla jsem něco s pevným úvazem a abych se nemusela bát, až bude Mimi kolovat z ruky do ruky (návštěvy)
https://www.littleangel.cz/product/detsky-texti...

scruffy
3. únor 2018

Tak ta šněrovací jak tu někdo přidával mi přijde na nic, je to to samé jako ty staré co byly za nás a mají je i teď v porodnicích, člověk nejdřív pevně zavinuje do plíny a pak váže a váže do téhle zavinky a dítě se z toho hned vyvlékne. Za mě je Swaddle me a jim podobné nejlepší vynález, takže určitě doporučuji.

adriana1302
3. únor 2018

U těch šněrovacích hodně maminek kritizuje právě ta pevná záda. Za mě určitě styl SwaddleMe nebo Lodger, miminko je opravdu natěsno a nevyjedou mu ručičky.

verinikki
3. únor 2018

@kafr
No pro návštěvy jsme jsme akorát teď na Vánoce využívali rychlozavinku s kokosovou vložkou - krásně miminko podrží a ani prababičky se nebály chytit- super věc🙂 a mimčo jsme v tom měli zabalené do té stahovací.

avodobols
autor
4. únor 2018

Děkuju moc za odpovědi! Někdo mi zase říkal, že jeho miminko zavinovačku nesneslo, tak zkusím asi tu SwaddleMe z bazárku a uvidím...

A jaké máte zkušenosti s nějakým fusakem, nebo zavinovačkou do autosedačky? Zaujala mě zavinovačka od Lodger,

https://zavinovacky.heureka.cz/lodger-zavinovac...

ale nevím, jestli by nebyl lepší nějaký fusak, ke kterému se dá později přidat další díl, když dítě povyroste.

http://www.nataly-design-shop.cz/Fusak-prodlouz...

Co se osvědčilo Vám? 🙂

scruffy
5. únor 2018

Mám zimní dítě a využila jsem toto na přechody z auta do auta, do autosedačky a když byly mrazy i ještě do zimního fusaku:
https://www.slune-cz.cz/emitex-zavinovacka-do-a...
A pak klasický zimní fusak Emitex 3 v 1, ten jsem používala od narození až do konce používání sporťáku.