Zdravá láhev, kde se kupuje?

lenkasubrtova
4. zář 2014

Maminky prosím můžete mi poradit. Slyšela jsem o zdravé láhvi, která je nezávadná. Pré se v ní neudržují pachy ani nic jiného. Hledala jsem a nemůžu jí nikde najít, nevíte kde se kupuje? A máte s ní některá zkušenost?

werunkaw123
4. zář 2014

Tak teda nevím kde jste hledala, ale já jen napsala do seznamu do vyhledávače a hned mi vyskočilo x obchodů, diskusí, e-shopů i recenzí 😒

smardik
4. zář 2014

já ji kopovala na internetu, stačí zadat zdravá láhev a odkazů to najde hromadu, na mimibazaru se taky prodává. kluci ji mají od vánoc a jsou spokojeni oni i já

elana
4. zář 2014

@lenkasubrtova jo, je to značka, ta flaška se tak přímo jmenuje, takže si hoď do Zboží na seznamu Zdravá láhev a vyjedou Ti mrtě odkazů. Navíc se dá občas koupit i v kamenném, já pak pro manžela kupovala dospěláckou v A3 sportu. Jinak spokojená jsem, je hezká, dobře se z ní pije a opravdu nesmrdí a dobře se udržuje, mají i bohaté příslušenství (např. různobarevné hubičky pro různé uživatele v rodině atd.)

smardik
4. zář 2014

@lenkasubrtova tady máš veškeré info http://www.zdravalahev.cz/

lamarika
4. zář 2014

@lenkasubrtova pachy se v ní teda uchycují… máme již kvůli tomu třetí

palomitacheca
4. zář 2014

@lenkasubrtova mame doma 4 - 2 mensi (myslim ze 0,5l) pro deti a 2 pro nas (asi 0,7l). Je fajn, ze se k nim da dokoupit snad vsechno - nahradni vicka, nahradni spunty (syn uz jeden rozkousal), koupili jsme si i kryty spuntu, kdyz nekam jedeme... jen mi teda trochu vadi cisteni - do lahve se mi tak akorat vleze ruka, spunt se cisti trochu obtizne, ale jinak jsme spokojeni. A kupovala jsem je na netu v lekarne cz.

lenkasubrtova
autor
6. zář 2014

Já jsem zapomněla dopsat že je ta láhev skleněná, myslím že měla nějaký silikonoví obal. Nejmenuje se právě přesně zdravá láhev

zilinkaz
9. zář 2014

Ahojík myslím že tuším co hledáš. Mají ji hlavně v zahraničí, ale u nás taky. Jen to není moc rozšířené. http://www.mamaja.cz/lifefactory-lahve/ Je to ono?

lenkasubrtova
autor
14. říj 2014

Jojo to je ona 🙂 Diky 😉

lenkasubrtova
autor
15. říj 2014

@zilinkaz Máte s ní zkušenost? Četla jsem že je z borosilikátového skla a proto odolává rychlím změnám teplot. Ráda si dělám ledovou kávu, ale tak že dám do sklenice led, kafe a zaliju horkou vodou, byla bych nerada kdyby mi láhev praskla.