Asistent pedagoga, máte zkušenost?

melismeg
16. únor 2017

Zdravím všechny!
Ráda bych se zeptala, zda má někdo z vás zkušenosti s prací asistent pedagoga? Kolik se pohybuje mzda při úvazku na 20h týdně do 6 let praxe?
Děkuji za info

leki
16. únor 2017

Ja myslim, ze je to 6.platova trida dle tabulek, takze vsude by to melo byt stejny. Tech 20 hodin je vzdy puluvazek, pac se to pocita, ze narozdil od kantora nedelas pripravy atd. Myslim, ze mi to vychazelo nejakych 6 500 cistyho. Ale uz je to skoro dva roky.

leki
16. únor 2017

Ted jsem se na to ze zajmu divala a : "Podle výše kvalifikace a délky praxe je stanovován i – zpravidla velmi skromný – plat asistenta pedagoga. Pohybuje se od 4. platové třídy (cca 9 a půl tisíce korun při celém úvazku) výše; maximální platové úrovně okolo 8. až 9. platové třídy (při rozsáhlé praxi v oboru cca 18 až 20 tisíc korun) dosáhne jen málokterý pedagogický asistent."
Kazdopadne jeste jsem nevidela, abPodle výše kvalifikace a délky praxe je stanovován i – zpravidla velmi skromný – plat asistenta pedagoga. Pohybuje se od 4. platové třídy (cca 9 a půl tisíce korun při celém úvazku) výše; maximální platové úrovně okolo 8. až 9. platové třídy (při rozsáhlé praxi v oboru cca 18 až 20 tisíc korun) dosáhne jen málokterý pedagogický asistent.y nabidli min, nez tu 6.platovou (v Brne).