Firma Ekonomické stavby, zajímají mě vaše zkušenosti

marecekavendulka
31. srp 2014

Zdravím,zajímají mě vaše zkušenosti s touto firmou,nejlépe ty novější..

konikova
31. srp 2014

@marecekavendulka zkus spíše modrou střechu 😉

lenicka07
31. srp 2014

nebo můžeš zkusit třeba Living.cz (vyhledávání v diskuzích). Co si tak matně vzpomínám (z doby před několika lety) tak za mě tedy určitě ne.

marecekavendulka
autor
1. zář 2014

díky 🙂

al_muzna
1. zář 2014

@marecekavendulka
Ahoj. Konkrétně s touto firmou zkušenost nemám, ale obecně:
Všechno je to neskutečný o**b na lidi. Koupíš si katalog, který se ve většině případů nehodí pro daný pozemek, když lidi chtějí změny, musí zaplatit. Použité materiály jsou nekvalitní - většinou polystyren, porfix a různé desky lepené formaldehydem.
Doporučuju oslovit architekta (ve spolupráci se stavařem), zaplatit si nejen stavební povolení, ale hlavně prováděčku. Jo, bude to stát přes 100.000Kč, ale nikdo s Vámi pak nevymete, ušetříte a budete mít barák přesně takový, jaký chcete.
Vždycky se musím smát, jak se lidi nechají od stavebních firem natáhnout. Prostě jim nevadí vyhodit půl milionu do luftu, hlavně že ušetřili na projektu. Holt reklama na Fio je přesný obrázek národa českého.

😀 Tak teď jsem na to mrkla. Třeba dům Lukáš 8 ve standardu - krom toho že je hnusný, je jasné, že každého trkne ten záchod - Proč nemá sakra okno? Proč ho neprohodili s šatnou, když se tam jde z předsíně. Proč je ložnice tak malá, když má mít nejmíň 16m2? Proč není místo toho dolního pokoje a proč k ní nepřikrojili kus té šatny? Dál: Velox = formaldehyd, Ytong = hliníkový prášek pro vylehčení, přesný Porotherm = patrně pěna. Takže šetření na úkor zdraví? Okna s izolačním trojsklem? Nízkoenergetické provedení, které ušetří 50% na vytápění...blablabla... Laminátové podlahy bez kuchyňské linky.... Za 3,55 milionu? A teď tu o Šípkové Růžence, protože hodnota je poloviční. 🙄

marecekavendulka
autor
1. zář 2014

@al_muzna to mi povídej,muj chlap je od řemesla,přesne ví,na čem stavební firmy odrbávaj.

al_muzna
1. zář 2014

@marecekavendulka
Tak proč do toho chcete jít? 😀