Herectví na mateřské dovolené

veverkamaminka
28. srp 2017

Ahojte,

běhá tu téma uklízečka kolik si vydělá, já při mateřský studuji a dělám v herecký branži.

Herectví může dělat každý: Komparz to jsou ty lidi za hercema a taky si vydělají na historickém filmu za 11 dní za 900 na 12 hodin přes 10000Kč když jsou hodiny přesčasy a kostýmní zkouška, já hraji i epizodní a mám zkušenost s hlavní rolí ze seriálů a pořadů na TV Barrandov, jen doporučuji nabídky od castingových agentur jsou i na Facebooku.
Jinak mě zítra čeká test opravný z češtiny tak snad to podnikání dostuduji a DAMU mi neuteče, je to nadosah lusknutí prstu ta zítřejší zkouška. Herectví je zábavný a krásný zážitek, hraji i v divadle a k tomu mám miminko, jen doporučuji i děti můžete zapojit, těhotná, děti , miminka , senioři a dospělý to doporučuji když máte hlídání.

Ale chci se zeptat je lehký nástup zpět do práce po mateřský? Určitě je dobré si při mateřský rozmyslet zda nechcete jiné povolání?
Já totiž dělám v KFC na plný úvazek a proto si dělám maturitu i herectví, nechtěla bych být navždycky v KFC určitě si časem na jdu i jinou profesi, jo a ještě dotaz k uklízečce, ti co dělají ve školách a školkách mají i oni volno o prázdninách? Asi ne co musejí chodit zalévat kytky atd viď te ... kytky to je jasné nemohou umřít.

Nejhorší je , že mám v divadle kolegyni co má vyšší odbornou hereckou školu, studuje VŠE a je ve studenským vysokoškolským divadle a je jí 32 a žije s mamkou a nepracuje má přítele a dítě plánuje ,ale prý je ještě čas , vím ja divné , že mám v 21 letech 2 kluka ,ale koukněte na druhý příklad mé kolegyně ... nepracuje a plánuje někdy dítě ,ale tikají ji hodinky biologický.

Takže jaký je návrat zpět do práce po mateřský? Díky a doporučuji to herectví.

journals
28. srp 2017

Eh... o čem ten tvůj příspěvek s dotazem vlastně je...? 😧

hz
28. srp 2017

Odpovidam na dotaz, zda maji uklizecky v MS volno o prazdninach-ano maji, vybiraji si dovolenou stejne jako ucitelky(ktere maji ze zakona 40 dni), kdezto uklizecky maji 25dni-pripadne me opravte. Nechodi jen zalevat kytky o prazdninachuklizi komplet skolu/skolku, myji okna, suruji kde co-normalne 8 hodin-ale na pohodu...

Herectvi fajn privydelek koukam, ale nejspis spise pro prazske..

veverkamaminka
autor
28. srp 2017

jéj nejde mi odpovídat k jednomu člověku... jak to? vůbec nemohu poslat odpověď

veverkamaminka
autor
28. srp 2017

@hz A tak dá se dojíždět a někdy chtějí komparz přímo z teplic, Karlových Varů, kam já se nedostanu, či herce na reklamu atd😉

veverkamaminka
autor
28. srp 2017

@journals Můj dotaz je o herectví a také o tom jak mají uklízečky prázdniny v létě , tak mě to zajímá no.. kdyby mi škola nedopadla a taky jaké to je návrat zpět do práce po 3 letech... já mám 2 roky mateřský.

hz
28. srp 2017

@veverkamaminka hmmm, ted neco nataci v Detenicich, tak se asi prihlasim .-)

journals
28. srp 2017

No, sice nechápu souvislosti, ale zkusím odpovědět.
Školu si dodělej - na tom musíš trvat. Bez maturity (pokud dobře chápu, tak doděláváš maturitu?) to jde těžko... Pak klidně můžeš vymýšlet kravinky typu studium divadla a komparzy. Ale začala bych asi tím, že si ujasním, co od života očekávám. Pokud v 21 letech přemýšlíš, že když nedoděláš školu, půjdeš dělat uklizečku a už se ptáš jestli mají taky volno o prázdninách, tak si myslím, že na dobré cestě nejsi.
Určitě dodělej tu školu!

frndafrrr
28. srp 2017

🙏🙏🙏

hz
28. srp 2017

@frndafrrr WAU!!! mate Adinu?? moc jsem si toto jmeno prala pro dceru, ovsem zivot mi nadelil dva chlapce.. Tise Vam to preji a zavidim 🙂

omlouvam se za pleneni diskuze 🙂)

veverkamaminka
autor
28. srp 2017

Adina je hezké jméno. Kdy má toto jméno svátek? Já chci aby se děti jmenovali po mě a manželovi, jenže z předchozího vztahu má kluka s jménem Libor jako se jmenuje a tak jsme dali našemu jiné ,ale až bude ta vytoužená dcerka tak bude po mě Verunka

frndafrrr
28. srp 2017

@hz Děkuji, také jsem si počkala do třetice.🙂

@veverkamaminka 17.6. Adolf/Adina, ale v každém kalendáři není.

veverkamaminka
autor
28. srp 2017

aha

morningstar
28. srp 2017

No promiň ale zmatenejsi příspěvek jsem dlouho nečetla...

beetlejuice1666
28. srp 2017

@veverkamaminka skoro se modlím, abys ten opravný test z češtiny nedala. Protože člověk, který má psaný (a nejen psaný) projev jako ty, nemá prostě mít na maturitu vůbec nárok. Tolik chyb se jen tak nevidí... Promiň.

volfici
28. srp 2017

@beetlejuice1666 ono nejde jen o chyby, ale i o ten příspěvek jako celek... 😳

oplatecka
28. srp 2017

Tvůj příspěvek nemá hlavu ani patu. 😒 Na co se vlastně ptáš?

bonavoxa
28. srp 2017

Poslední dobou potkávám jen samé ,,umělce" a ,,herce". Na komparz se člověk spíš hodit typově nebýt úplně trotl. Mám kamarádku, co hrála a manýry má jako hvězda Hollywoodu. Celé to prostředí mi přijde úplně šílené.

veverkamaminka
autor
3. zář 2017

@beetlejuice1666 já ho dala

beetlejuice1666
3. zář 2017

@veverkamaminka pak je tedy chyba ve skolskem systemu...

veverkamaminka
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz