Jak jste se rozloučily v práci při odchodu na MD?

jenifer_an
17. únor 2011

Ahoj holky, zajímalo by mě, jak jste se rozloučily v práci s kolegy/kolegyněmi, když jste odcházely na mateřskou. Jestli to bylo formou krátkého posezení u kávy se zákuskem a chlebíčků, nebo jste upekly/koupily třeba dort, k tomu vínko, nebo jestli jste se rozloučily nějak jinak atp. Za pár měsíců mě to čeká, tak bych ráda věděla, jak to v dnešní době chodí. Je sice pravda, že peněz moc není, ale zase se nechci shodit před ostatními. Díky. J.

beruska2x
17. únor 2011

no.. my jsme delali pomerne nedavno vecirek pro kolegyni 😉 - meli jsme to domluveny v takovy pekny kavarne, piti si dal kazdy kdo co chtel a taky si to platil, ona doneska slane chutovky, a pohosteni... ja jsme ji jako darek udelal dort s miminkem.. a koupily jsme ji dohromady prani a darek..

musim rict ze to bylo moc pekny a prijemny, nasmaly jsme se a myslim ze tak draho to neprislo 😉

kdyz jsme odchazela ja na materskou tak to same.. holky udelali chlebicky a tak.. ja sladke zase.. dostali jsme darecky nejaky pro prcka..

jde o to jestli se to u vas v praci drzi.. jaky jste kolektiv

jenifer_an
autor
20. únor 2011

Nikdo jiný se neloučil při odchodu na mateřskou? ☹

beruska2x:
U nás v práci je to různé, každý si to dělá "po svém" . V mém případě je problém v tom, že ti, se kterými bych se chtěla rozloučit, jsou každý "na jiné vlně" - každý na jiné profesní úrovni, každý v jiném pracovním zařazení, každý jiné věkové i zájmové kategorie atd. Dost těžko to všechno zkloubit dohromady. 😖 Při představě, že je pozvu někam do restaruace a řeknu jim, ať si každý objedná co chce s tím, že si to i zaplatí, tak to mě asi pošlou někam. 😖 No a pozvat do restaurace více lidí a platit všechnu útratu, tak na to fakt nemám. 😔 Tak co s tím?

haanhobe
20. únor 2011

Já jsem udělala chlebíčky, něco sladkého upekla a každému dala na papírovém tácku malé pohoštění na prac. stůl. Byla jsem už na riz. těhotenství a v kolekt. nás je přes 30. Taky mě tenkrát napadlo, že bych zatím nijak neřešila a poslala každému třeba čokoládu až se mimi narodí. Ale nic většího bych v tak velkém kolektivu asi nedělala.

beruska2x
20. únor 2011

@jenifer_an tak to zalezi... co chces ty..jestli mas treba moznost si to nekde domluvit v podniku nebo udelaj vecirek doma.. udelaj obcerstveni podle svych moznosti, vyrob pozvanky .. kdo chce prijde kdo nechce neprijde, nemusi zvat vsechny jen koho chces...

nebo nedelaj nic a nech to na nich..