Jak jste se vyrovnávaly s odchodem partnera?

symca
1. dub 2017

Jak jste se vyrovnávaly s odchodem partnera (tatínka dítěte)? Byl to jen vztek nebo naopak vysvobození nebo s tím máte problém stále? Bylo to ze dne na den? Nebo jste to očekávaly, protože rozpory byly dlouhodobé.
Pokud tady teda vůbec nekdo takový je,kdo zůstal sám s miminkem.

ivular
1. dub 2017

@symca Vysvobození. Jednoznačně vysvobození. Nicméně já jsem si s ním zkusila všechny formy domácího násilí, čili to "odmilování se" u mě šlo zatraceně rychle..

soyevita
1. dub 2017

@symca Vysvobození
Sama jsem pečovala o 3děti,novorozenec ,16m a 4roky

panickatlamicka
1. dub 2017

Prvne apatie, pak zlost a pak uleva. V podstate jsem mela doma dalsi dite.

panickatlamicka
1. dub 2017
panickatlamicka
1. dub 2017

@ivular ten objimak je pro tebe

mirii30
2. dub 2017

Vysvobození..sama na tři děti a on byl jak čtvrté, přesně jak tu někdo píše.

symca
autor
2. dub 2017

Ty jo, začínám vám v uvozovkách závidět. Že se vám ulevilo. Zatím jsem k tomu nějak nedospěla a bojím se,že ani nedospěju. I když se říká,že všechno chce čas.

danfal
2. dub 2017

@symca ja jsem byla hodne dlouho nestastna, pred vsemi asi rok, vnitrne nekolik let. Pak jsem si to v sobe nejak srovnla a zacala byt stastna sama se synem. Ted uz ma dvojcata s novym partnerem.

symca
autor
2. dub 2017

@danfal tak to je krásný. To muselo být super, když už člověk moc asi nedoufa a ono ještě v životě něco přijde. Jenže taky možná když je na to ještě čas. Já si to musím nést vnitřně,abych tím neobtěžovala okoli, protože to jen přidáva,že mi to říkali a že jsem si neměla malého nechávat, když jsem mohla vědět,že na to zůstanu sama a podobne podpasovky.😠

danfal
2. dub 2017

@symca tak tohle jsem nikdy neslysela, mam stesti na chapajici okoli a skvelou rodinu. I kdyz s mym vyberem predchazejiciho partnera nesouhlasili, tak mi to nikdy nevycitali.
Neboj, bude lip. V sobe si to budes urovnavat delsi dobu, ale dobre to dopadne.

tery_s
2. dub 2017

@symca tak to jsou teda řeči skutečně hloupých lidi, ani kdyby byl muž budoucí otec milionový nikdo nezaruči, ze to tak bude navždy - muži byly jsou a budou, ale dítě už by jste nikdy mít nemusela, mate ho teď v tu nejlepší chvíli a to je krásne pro vás oba. Ať se stalo cokoli, on přijde o vás dva, vy už nikdy sama nebudete... Já mám s manželem štěstí a snad to vydrží, ale co mame děti už přemýšlím jinak 😉 vybodnete se na všechny, přečtěte si nějaké knížky o vnitřní rovnováze, sile myšlení. Užívejte miminko každým dnem, ono vám to vrátí stonasobne a hlavne, i kdyby byl otec jiný, dokonalý, bůh ví jaký podle toho co si představuje rodina, nebylo by zase něco jiného - život totiž není dokonalý 😘