Jaké zkušenosti máte s prací doma?

smag.ja
29. črc 2015

Holky chtěla jsem se zeptat je tu mezi Vámi maminka co pracuje doma? A jaké máte zkušenosti s touto prací? díky

petrajurinova
29. črc 2015

Já pracuju z domova částečně, dva dny v týdnu jsem v kanceláři a dva dny pracuju přes notebook v režimu Home office doma. Je to super, hlavně kvůli dětí, nemusím řešit volno, když potřebuji s dětma k doktorce, nebo něco vyřídit, prostě si čas práce přizpůsobím a teď přes prázdniny je to naprosto úžasné, že nemusím shánět hlídání, vzhledem k tomu, že dovolenou na celé léto by mi nikdo nedal. Na druhou stranu musí člověk počítat s tím, že ho nehlídá pracovní doba a musí si sám dát pozor na to, aby měl práci udělanou ve správném rozsahu a kvalitě, takže pro ty, co nemají dost sebekázně aby si to ohlídaly to není.
Osobně si myslím, že pro matky s malými dětmi je možnost práce z domova úžasná věc a zaměstnavatelé by měli tuhle možnost nabízet více.

lv
29. črc 2015

Ahoj, nejméně jednou denně se tu takto někdo ptá..pochopitelně peněz je málo, hlídání pro děti ještě míň..doma se dá žehlit, hlídat děti, péct dorty..s hlídáním večer chodit uklízet. Finty práce na doma z internetu jsou ve valné většině podvody, ať obálky, propisky..
Přivydělat se dá mlm Avon, Dedra atd., pokud máš odběr zajištěný.