Kočárek pro vysokou maminku, máte tip?

zirafka1988
24. lis 2015

Ahoj holky,
chtěla bych od vás tipy na nějaké kočárky pro hodně vysoké rodiče. měřím 194 cm. chtěla bych poradit i nějaký takový, který bude vhodný do terénu. Bydlíme na vesnici u lesa, tak abych s ním mohla rajdit po lesních cestičkách, ale i ve městě.
děkuji za vaše rady.

gabca1810
24. lis 2015

Zdravím 🙂 líbí se mi Tregg německé značky Moon. Má teleskopickou rukojeť, která se dá hoodně vytáhnout, takže i pro vysoké. A myslím, že je klidně do terénu. Viděla jsem ho na FB sponzorovaném příspěvku https://www.facebook.com/Kočárky-MOON-Česká-a-S...
🙂

bambullkaa
24. lis 2015

@zirafka1988 Podle mě je pro vysoké rodiče ideální kočárek Baby Jogger Elite. Kočárek je opravdu vysoký, má veliká kola takže si poradí i v terénu, je prostorný (jak hluboká korba tak sporťák samotný). Jedna maminka ho u nás má a je moc spokojená. A taky je vysoká. Podle mě jak je i vysoký kočárek, tak si ty rodiče u něj nepřijdou jako u "kočárku pro panenky" 😀 Víš jak 😀 Posílám ti ještě fotky pro představu jak je veliký 😉 Určitě bych se na něj někam jela podívat a osahat si ho.
Já jsem třeba o proti tobě škvrně (155 cm 😀 ) ale i tak se mi s tímto kočárkem dobře jelo 😉 Za mě rozhodně ANO 🙂
PS: V ČR se prodává bez ruční brzdy.

misadan
24. lis 2015

@zirafka1988 Mám 191cm a mám Icoo Peak air... je hodně vysoký, teleskopická rukojeť (u těch klloubových jsem narážela) a zároveň je dost do terénu..nemá otáčecí kola, ale přední jsou naklápěcí (což jde i zamknout) Má odpružení, které jde taky zamknout...Jezdím s ním po Praze i na vsi po lese..už byl i mimo cestu po louce a zvládnul v pohodě🙂)

devendra
24. lis 2015

Nejsem sice tak vysoká, ale manžel je celkem čahoun a máme mutsy 4rider. Dá se vytáhnout rukojeť a kočárek je celkem vysoký.

zirafka1988
autor
24. lis 2015

moc děkuji za rady, určitě budu postupně koukat. dneska jsem si odzkoušela v sambaby kočárek Jedo z nějaké nové kolekce a ten byl panečku velký, akorát nevím, jak je to s kvalitou., a taky se mi moc nelíbí sporťák. tak máme ještě relativně dost času, tak snad něco vyberem.

bambullkaa
24. lis 2015

@zirafka1988 všechny zmíněné značky jsou kvalitní a jak se tu píše jsou pro vysoké rodiče. Jedo mě nikdy ničím nezaujal a co se týká vzhledu, tak moc krásy nepobral 😒

brokovich
24. lis 2015

Také jsem hledala vysoký a máme Dorjan Prestige a absolutně super. Vyšší jsem nikde neviděla ani nepotkala.

77moona
24. lis 2015

Dobrý večer, my jsme stejný problém vyřešili rakouským kočárkem jette a jsme s ním spokojeni.

xoriska
24. lis 2015

@zirafka1988 Mám kamarádku která má 189 cm a tohle řešila opravdu dlouho , nakonec si vybrala Stokke crusi.

verunatom
24. lis 2015

mám a prodávam je hodně vysoký moje mamka je velka a jezdila taky super...... vůbec není člověk ohnutý......... třeba jane jsou hodně maličky