Kontroly v ambulanci u Apolináře

babymd
18. kvě 2017

Ahojky, chtela bych se zeptat, zda nema nekdo zkusenosti s ambulanci u apolinare. Mam tyden do terminu porodu a uz me 3 tydny nikdo nezkontroloval. Muj gynekolog me predal do porodnice s tim, ze me budou hlidat, kazdy tyden prave sami v porodnici. Jezdim tam kazdy ctvrtek ale jedine co mi udelaji je ze natoci monitor. Nezkontroluji treba zda se jiz neotviram ci treba zda mimi je vporadku..Jen se me zeptaji jak se citim a at prijdu zase pristi tyden. Rikam si, ze se ve me treba nechteji ,,stourat,, aby nevyvolali porod ci tak..ale byla bych rozhodne klidnejsi, kdybych vedela vice. Nevim zda zbytecne neplasim..co si o tom myslite? Moc dekuji za kazdy nazor.

smargarita
19. kvě 2017

Ano, dělají CTG (monitor) a moč při každé kontrole, tj. vše. Ale při prvním vyšetření určitě dělali i ultrazvuk a vaginální vyšetření. Pak stačí už jen to CTG. Já v celém těhotenství neměla vaginální vyšetření (jen při prvním vyšetření u Apolináře ).

babymd
autor
19. kvě 2017

Pri prvnim vysetreni ultrazvuk nedelali ale vaginalni ano. Dalsi tydny uz prave nic..tak me to prekvapilo. Ja byla zvykla od gynekologa na kazde navsteve na vysetreni..tak jsem mela strach. Ted uz jsem klidnejsi..dekuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru