icon

Podruhé na PN nezastižená sociálkou doma, bude postih?

lucka152
20. lis 2016

Ahooj, je tu někdo koho sociálka nezastihla doma na neschopence už podruhé ? Jaký byl postih? Děkuji

Strana
z2
nutricnihodnota
21. lis 2016

@vineta Ale já MÁM označený dům a velice dobře viditelný zvonek! Jen není na těch vratech, který si ten imbecil fotil, aby měl, jak on řekl, důkaz. Nevím, jaký vzkaz bych jako měla nechávat na vratech, když každý, kdo se před ně postaví, vidí na baráku čísla jako kráva a bílej zvonek, zářící do dálky. A když za ním slušně přijdu a chci se domluvit, tak se mnou jedná jak s chátrou, vykládá mi, jak ani nevěřil, že v takovym vybydlenym baráku někdo žije (jen proto, že máme momentálně shozenou fasádu) a ohrnuje frňák nad tím, že mám na zahradě psy. To si piš, že se tady ještě hodně krotím ve výrazech!

alicie_k
21. lis 2016

@nutricnihodnota Tak jestli má pán odměny za takový nezastižený lidi, sám bydlí minimálně ve vile! 🙂

nutricnihodnota
21. lis 2016

@alicie_k Zato kancl má udělanej nejspíš ze záchodu 😀

alicie_k
21. lis 2016

@nutricnihodnota No a můžu se zeptat jak to tedy dopadlo? Neustoupil?

nutricnihodnota
22. lis 2016

@alicie_k Řekl, že ho to vůbec nezajímá a jestli se mi to nelíbí, tak se mám odvolat a půjde to do správního řízení. Štve mě, že to nechávám být, ale já teď přeci nemůžu řešit takový sra..y, když musím být v klidu, nenamáhat se a nestresovat.

Strana
z2