Práce na doma, víte o nějaké?

ajulka1994
26. srp 2017

Ahoj,chci se zeptat zda někdo nevíte o nějaké práci z domu. Nechci žádné prodeje jako je global 3000, dedra, tian de a podobně.
Prosím o nějaké návrhy. Zatím děkuji.

annasmyckova
26. srp 2017

kamarádka roznáší letáky -vezme to s kočárem procházkou, moc to není, ale aspoň něco, já dělám s děckama asistentku jedné babi na procházkách (přes pečovatelsou službu)...co třeba doučování, hlídání dětí, venčení psů .-), pečení dortů....?

ajulka1994
autor
26. srp 2017

@annasmyckova Jsem z menší vesnice,takže tady to hlídání moc nejde.

annasmyckova
26. srp 2017

@ajulka1994 taky jsem z vesnice, tak to chápu, že je to omezené -jaký máš obor vzdělání nebo vyučení? Třeba by to šlo uplatnit i přes net?

ajulka1994
autor
26. srp 2017

zdravotní sestra

annasmyckova
26. srp 2017

a co ta domácí péče? Já mám babičku na procházky od nás z vesnice , ještě mi nabízeli další, ale to už bych časově s děckama a jejich kroužkama nezvládla...ale nějaké převazy, pedikůra, asistence při mytí, procházce a tak, třeba by někdo od vás z vesnice měl zájem, neboj se poptat na Charitě,známých nebo u vás na úřadě -nebo si dej nabídku na nástěnku úřadu, co bys mohla nabídnout...štěstí přeje připraveným, tak ať se ti brzo něco podaří sehnat...

martinka_33
17. říj 2023

@ajulka1994 uplne vážně, jsou to vetsinou podvody nebo mizerne placené brigády. Koukni na nabídky pracovních stránek jobs.cz, prace.cz atd., obcas se neco aspon trochu normalniho objevi.
Jedna kolegyne delala volavku na placene seznamce, normalne si psala s nadrženýma šamstrama, kteří za tu seznamku platili, ale moc dobre placene to nebylo. Kamarádka zase vyplnovala dotazniky, navolávala potenciální klienty nejake fin. spolecnosti, taky pár korun za to.