Práce obchodního zástupce, Praha

lamce92
25. lis 2017

Uz jsem fakt bezradna. Manzel shani praci coby obchodak a nikde nic neni nebo to je na živnostenský list a do toho se nam moc nechce. Rad by jezdil autem po zákaznícich, delal objednávky, atd... tohle je asi hodně o známých a timtoo se ptám, nevíte o nějakém volnem fleku v Praze?
Koukám pravidelne na prace.cz a neni tam nic, nechci čekat do aleluja než mu nejaka prace padne k noham podle jeho představ.To bych se asi nikdy nedockala změny 😧😧
Diky moc za info

malinkaelinka
25. lis 2017

Ty jo to mě překvapuje, já jsem práci sháněla od konce léta a zrovna pozice obchodního zástupce byla hodně hledaná. Asi region od regionu, já jsem z Vysočiny. Co za sebe můžu doporučit, vytipovat si zajímavé firmy, kde by rád pracoval a oslovit je přímo. Nabídnout se jim. Já jsem takhle kdysi práci našla, moje ségra aktuálně taky, byla zoufalá, je defakto po škole, nikde ji bez praxe nechtěli a tak obepisovat různé společnosti, které se jí líbily. A ejhle, zrovna v jedné někoho potřebovali. Takže bych to zkusila i takhle. Jinak doporučuju jobs.cz i stránky pracáku, portal.mpsv.cz, tam inzerují hlavně menší firmy, které si nechtějí platit drahou inzerci na známých portálech. Držím palce, ať práci brzy najde.

lamce92
autor
26. lis 2017

@malinkaelinka my jsme z Prahy, ale tady jsou zase OZ s velkou specializaci nebo jak to říct. Energetiku nechce, makléř taky ne. Spise takove ty "jednoduche" v potravinarskem řetězci a to nemůžu najít nikde.

Ale uz koukám na ÚP, děkuji za info. 😉😊

bassetlady
26. lis 2017

@lamce92 nevěřím, že nic není. Dělala jsem roky OZ pro potravinářský korporát a když jsem s tím loni sekla, během 2 týdnů jsem měla spoustu schůzek s headhuntery a kdybych v tom chtěla zůstat nová práce by byla do měsíce. A to jsem ženská v plodným věku. Zkuste adresně pivovary, mattoni, mars, nestle, atd... pokud má manžel žaludek na korporát. Taky profil na jobs.cz a linkedin. A mozna by stalo, aby manzel koukal sam, neni snad nesvepravny.

brunetka11
26. lis 2017

Ať si zvýrázní svůj profil na LinkedIn, nahodí své CV na jobs.cz, profesia apod. Obchoďáků není nikdy dost.

lamce92
autor
27. lis 2017

@bassetlady dekuji, mrkneme.
Joo, to bych ráda, ale to bych se taky nikdy nemusela dočkat,ze s necim přijde. Na tohle je docela laxni. Soucasna prace spis vadi me nez jemu, takze ..... chapete. Nikam nespecha/nehleda.😲😧

lamce92
autor
27. lis 2017

Brunetka11 ono asi v tom neumime jen hledat.

Všem díky moc. Ja budu věřit ze do konce roku uz bude jinde.

bassetlady
27. lis 2017

@lamce92 ne to nechápu. Manžel je pro mě parťák a ne šachová figurka.

lamce92
autor
28. lis 2017

@bassetlady nedelam mu nic za zady, jeden b tom spolecne.😯😊

zuzineckah
28. lis 2017

@lamce92 za každou cenu jen potravinářství a pod.? Co od práce očekává?

bassetlady
28. lis 2017

@lamce92 nejde o to, že za zády. Ale jak tu čtu, tak Vám jeho práce vadi, Vy prohlížite inzeráty, manžel je laxní, Vy chcete, aby byl do konce roku jinde ( což se nedá stihnout kvůli výpovědní lhůtě). Takže s ním šoupete, jak Vy potřebujete. To je hodně smutné.

journals
28. lis 2017

@lamce92 Kdyby manžel chtěl, novou práci má v Praze hned. Obchoďáka nikdo dělat nechce, takových míst je vždy volných hodně. Pokud ale nechce, tak nemá smysl mu nějakou práci hledat, protože stejně nebude o práci stát a takového zaměstnance nikdo nechce - ono to na takových lidech je většinou dost znát, o pozici zájem nemají, nic je nezajímá, jsou nemastní, neslaní... těžko něco radit :-/

lamce92
autor
29. lis 2017

@zuzineckah tak asi jen potravinářský nemusi byt, ale nechce nic s energetikou. Nechce byt v kanclu ale jezdit v terenu.

zuzineckah
1. pro 2017

@lamce92 co tohle?