Práce z domova. Máte s touto zkušenost?

pavlinakrcmarova
10. únor 2021

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti (dobré, špatné, podvod atd.) s touto prací na doma? www.kompletace-doma.cz a nebo www.pracenadoma.net Jedná se o kompletace různých předmětů. Děkuji za odpověď 😊

merope
10. únor 2021

Přečti si pořádně obchodní podmínky:

K nabídce Kompletace, montáž výrobků zasíláme kompletní tiskové podklady a informační materiály s podrobným popisem činností, dále objednávkové, registrační formuláře,kontakty na zahraniční firmy z USA, které nabízí tyto samostatné činnosti za uvedených podmínek,a návod k dalšímu postupu...

2.2 Předmětem prodeje je nejnovější vydání 33 stránkového katalogu obsahující 18 nabídek samostatně výdělečných činností českých firem a slovenské firmy. Katalog je zasílán v tištěné podobě a barevném provedení, o velikosti A4 a obsahuje potřebné tiskové podklady - podrobné informace, popisy nabídek, pokyny, podmínky, objednávkové, registrační formuláře a kontaktní údaje na odpovědné firmy. Katalog dále zahrnuje tipy a odkazy na další zajímavé možnosti výdělků z domova.

Čili obě stránky vypadají, že ti za peníze prostě prodají nějaký kus papíru, který ti popíše, kde si můžeš zkoušet (spolu s podobnými jako ty) hledat práci. Působí to dost nevěrohodně, až podvodně.

elencze
11. únor 2021

Jakákoliv kompletace doma je na 99 % podvod.

amazonkajanik
11. únor 2021

@pavlinakrcmarova jo,na tohle jsem narazila před rokem a jako zkouší argument,že chtějí zálohu,aby měli jistotu,že to ten člověk udělá a nevyhodí. Ale je to podvod.

keksik002
11. únor 2021

@pavlinakrcmarova bohužel vsude chteji platbu predem a malokdy se dostanete tak daleko ze si vydelate..
Ale.z domu jde zehlit lidem, psat clanky, spravovat nejaky web, vyplňovat dotazniky, klikacky, pak klasicke MLM..

pavlinakrcmarova
autor
11. únor 2021

Děkuji za odpověď holky 😉

alilali
14. únor 2021

Blbost. Já si díky tady MK našla práci z domu pro e-shop. Někdo to tady dal do diskuze a polovina uživatelek jej zkritizovala, zkusila jsem tam napsat a už pracuji.
Zkus dohledat.

alilali
14. únor 2021

Tak teď koukám, že ti uživatelce smazali..