Práce z domova, Sokolov

dendula79
18. únor 2018

Nevíte někdo o práci z domova? Okolí Sokolova

malarenatka34
19. únor 2018

Práce z domova je dle mých zkušeností často podvod nebo špatně placená, doporučila bych spíš zaměřit se na hledání prací u kterých si můžete sama plánovat kolik času tomu věnujete, například práce obchodních poradců, která je často kritizovaná za to že jsou to tzv. "šmejdi", ale není to vždy tak - já sama dělám pro Vorwerk ukázky vařícího hrnce Thermomixu, vím že je to velmi kvalitní přístroj a ta práce je pro mě ideál.

Samozřejmě neznám vaši situaci, jestli opravdu musíte být doma, nebo jeslti např. řídíte, ale za sebe to mohu doporučit jako velmi flexibilní způsob přivýdělku.

laborator
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ajinka36
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
letadylkokane
10. dub 2018

MLM je ztrata casu, plneni obalek a kompletace propisek jsou podvody. Respektive cokoliv, kde mas nejakou pocatecni investici, je naprosta bejkarna. Spis si uvedom, co vsechno umis a co bys mohla nabidnout nejakemu zamestnavateli treba na 1/4 ci 1/2 uvazek. Pripadne, pokud umis jazyky, matematiku, hru na hudebni nastroj a podobne, muzes treba davat kondice.

lennus
10. dub 2018

Já dělala při mateřské občasnou brigádu - dotazníky pro Median, dělají výzkumy pro ČT, Radiožurnál, takže žádný podvod, občas jsou tam hůře placené projekty, některé i lépe. Je tady i skupiny, kde najdeš více info: https://www.modrykonik.cz/group/4546/

malarenatka34
13. dub 2018

Pár peněz navíc taky beru díky darování krevní plazmy, chodím do Plasma place na Andělu a může se darovat každých 14 dní a za každý odběr dají 600 Kč, vím někteří lidi to odsuzují že se za to berou peníze, ale co, oni z toho pak taky mají peníze. Je to takové drobné finanční přilepšení (samozřejmě pocit z dobrého skutku je k nezaplacení 🙂) ale když se to tak veme, pokryje mi to třeba nákup oblečení 😉

pcepelova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ludmi97
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
moodie
Autor odpověď smazal
Zobraz
moodie
22. říj 2018

@letadylkokane Proč myslíš že je MLM ztráta času? 🙂