Přivýdělek při mateřské. Nevíte o něčem?

blackk21
23. čer 2021

Dobrý den/ ahoj,

ráda bych se tady chtěla zeptat, zda někdo neví o nějakém přivýdělku při mateřské. Hledám všude možně, ale je to samý prodej. Prodej jsem jednou již zkoušela ale to není zrovna má parketa. Budu ráda za každou odpověď.

Děkuji 🙂

drep
23. čer 2021

@blackk21 těžko poradit, když nevíme, kde pracuješ nebo jsi pracovala a co umíš. Mám super přivýdělek, ale je k němu potřeba dost specifická kvalifikace, takže tahle moje rada je 99% modrého koně k prdu😉

romes91
24. čer 2021

Hezký den, nejdříve by jste si měla ujasnit, co chcete dělat, kolik času tomu chcete a můžete věnovat, co na oplátku očekáváte vy od firmy.

Já si na mateřské přivydělávám a nejedná se o přímý prodej, tak pokud by Vás zajímalo co dělám já, můžete mi napsat a probereme jaký jsou u nás ve firmě možnosti, ještě se tam nějaké volné místo najde 😉😊

petra123321
6. črc 2021

Také jsme na MD a přivydělávam si, nemusím nabízet zboží, apod. Pokud by jste měla zajrm tak mi napište sz

terezapechi
16. črc 2021

@blackk21 ahojky, určitě bych o něčem věděla, a nejedná se o žádný prodej 😁 Pokud by jsi měla zájem, napiš 😊

lachtanice86
16. črc 2021

@terezapechi taky by mě zajímalo

terezapechi
16. črc 2021

@lachtanice86 písní do zprávy a domluvíme se 😊

hlouskova44
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hlouskova44
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kometkak
10. říj 2021

Venčení psu, roznášení letáků, hlídání dalších dětí, nebo vyzvedávání ze školy, úklidy v bytovkách, nebo domácností. Dále podle toho co umíš.. účetnictví, jazyky, programování, grafika, hudba.. sukromé hodiny, doučování pokud jsi třeba učitelka, korektury, články, focení, šití a prodávání oblečení, eshop a přeprodej něčeho co nakoupíš levně, vyřizování emailů firem. Klidně i prodej přebytků ze zahrady. Pokud seš kadeřnice.. služby kámoškám na mateřské.. chození k nim domů.. taktéž masáže, komemetika, nehty.. Prodej pod někým jako multilevel určitě ne..

jarmilka951
Odpověď byla odstraněná
Zobraz