Přivýdělek pro maminky. Máte zkušenosti?

majdalenka25
24. říj 2011

Maminky máte zkušenosti s přivýdělkem na md ?...ohledně balení letáku, skládání propisek atd?...Všude jen samé podvody ☹ 😒

kosticka32
25. říj 2011

Já jsem se zaregistrovala do essens,jsou to parfémy inspirované světoznámejma značkama,na každém vydělám 110kč,neni to zatím o tisících,ale pár stovek to hodí,ne každá má na originál a dál hledám něco dalšího,je to bída

majdalenka25
autor
31. říj 2011

Ano také jsem o tom zaslechla. Achjo všude samá lákadla na peníze ,přitom to jsou jen podvodníci.

incucua
1. lis 2011

ahoj holky...takisto by som rada nieco skusila, ale su to len podvodnici...sice vravia ze je to praca na zmluvu, ale neni to pravda...raz som si od nich dala zaslat zmluvu, a namiesto toho mi prisiel objednavkovy list na urcity material a k tomu plus chceli odomna nejakych cca 600 Kc. Takze skor nez by mi stihli zaslat zmluvu,dostali by odomna peniaze a to by bolo asi tak vsetko...neviem ake mate skusenosti vy, ale viem ze niekomu ta praca z domova vysla..neviete o tom nieco viac??

majdalenka25
autor
4. lis 2011

Také jsem už několikrát naletěla :(, to je strašné,nikde žádná práce na doma co není podvod.

sugar88
9. led 2012

ahoj holky nechteli by jste si privydelat prodejem sperku po urcitem casovem obdobi jsou to pekne penize

nikosekx
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kosticka32
30. led 2012

@nikosekx jj buduj,přeji hodně štěstí,já si možná objednám aloe až bude ale parfémy nikdo nechce,jsem na menším městě a je tu hodně oblíbené FMko a po vyzkoušení a porovnání vůní mi teda taky voní víc,prostě to tu nikdo nechce :(

terslova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alaprax
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
naige
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
berenika39
9. únor 2012

@naige forum není pro firmy, nevadí?

1983hr
10. únor 2012

@kosticka32 Můžeš mi o te firme napsat více info do ip?taky hledam přivydělek

naige
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
berenika39
10. únor 2012

@naige tak proč se představuješ Jsme česká firma? buď neumím číst nebo ty psát.

naige
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
berenika39
11. únor 2012

takže jste firma, která se tu prezentuje ve foru. platit za to v inzerci nebo PRO se vám nechce, že...jako to dělají ostatní firmy..

daruma
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
agnes007
10. čer 2012

Já jsem začala spolupracovat se společností Eveline Cosmetics. Je to sice jen prodej kosmetiky a popřípadě budování svojí sítě prodejců, ale jelikož se jedná o levnou a přitom kvalitní kosmetiku, tak mohu z vlastní zkušenosti říct, že se fakt dobře prodává. Kdyby někdo chtěl, napíšu mu víc.
Neříkám, že se dají vydělat tisíce měsíčně ( i když, kdo má pod sebou hodně lidí, tak asi několik tisíc vydělat dokáže ), ale každá kačka dobrá.

timbouctou
10. čer 2012

ahojte, zkoušela jsem taky najít práci na doma, i mi nabízeli různé obtěžování lidí po telefonu a taky 400,- kč na materiál po mě chtěli, ale pořád jsem hledala a snad i našla 🙂 je to plnění obálek, žádné peníze nechtěli předem, už jsem se přihlásila a přišlo mi, že v nejbližší době mi přijde materiál až do domu a smlouva. Tak až uvidím, co to je a jestli to taky není nějaký šméčko, ozvu se a dám kontakt případně 😉

agnes007
10. čer 2012

Tak to jsem zvědavá, určitě dej vědět !

verunecka87
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
timbouctou
24. čer 2012

@verunecka87 tak sem s tím 😀

anatanka
12. črc 2012

Ja si na RD privydelavala vyukou Aj a praci s detma, zacala jsem se angazovat v materskych centrech, kam jsem mohla brat malou s sebou a nakonec jsem tam vedla i svoji miniskolku. Pro me to bylo uplne to nejidealnejsi, co jsem mohla delat.

gabadan
15. črc 2012

Po třech letech spolupráce s Dedrou, Avonem a dalšími katalogovými prodeji můžu říct jedno - nejjistější výdělek bez zbytečných výdajů je klasická práce 🙂 dělám na půl úvazku a penízky jsou jisté každý měsíc ,stačí jen pracovat a mít někoho, kdo pohlídá - u nás přítel, občas babička - dělám hlavně večer a víkend.

timbouctou
15. črc 2012

@gabadan no jo, jenže mě nemá kdo pohlídat, přítel dělá do pěti, než dojede dom tak je šest, než bych se někam dohrabala já tak jedu rovnou na noční. S babičkou bydlíme pod jednou střechou, ale to by spíš cizí člověk pro mě něco udělal než ona. Proto hledám něco, co můžu dělat třeba ty tři hodinky po uspání kluků doma.

@anatanka u nás se mateřská centra přerodila v soukromé školky a občanská sdružení zabývající se školkovou výchovou 😀 takže pokud nejsem studovaný pedagog, tak smůla.

mishule12
22. črc 2012

Ahoj holky, já vyplňuju dotazníky přes internet nebo po telefonu, které mi zasílají dle vyplněných inforamací o mně. Výplata chodí čtvrtletně (pár stovek).

elisss54
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lucy82
16. srp 2012

Holky já si přivydělávám s firmou která se zabývá penny aukcemi. Je to naprosto jedinečný systém a vydělá zde opravdu každý🙂) Hlavní náplní práce je dělat firmě reklamu, podáváním inzerce.

grurad
16. srp 2012

Holky, podobně jako lucy82 si přivydělávám vkládáním inzerátů, práce zabírá pár min. denně.

beponka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz