Přivýdělek - vlastní e-shop, co si o tom myslíte?

martulinecek
17. říj 2013

ahojky,narazila jsem na přivýdělek s vlastním e-shopem,vše prý zařídí,já si jen vyberu o jaké zboží bych měla zájem a budu nabízet,co si o tom myslíte,dala bych odkaz ale neumím to a nejde mi to,děláte to někdo?co budu muset udělat?

lv
17. říj 2013

no a asi to taky bude závislé na tom, kolik produktů z těch, co nabídneš /budeš vkládat známým odkazy? /se prodá, ne? kravina..

berenika39
17. říj 2013

@martulinecek ahoj, zkus napsat tu firmu - najdem to a uvidí se🙂. napiš ji jen tak, ne odkaz, prostě jméno té firmy.

leni78
17. říj 2013

Tak to je jasný. To te oslovil nějaký obchodník ne ? Je toho jak hub pp dešti. Je potřeba si prostudovat obchodní podmínky. Předpokládám, ze ti za měsíční poplatek budou pronajímat eshop. Každopádně ten eshop nikde nikdo nenajde. Je potřeba platit optimalizatora, který se postará o to, aby byl eshop sdohledatelny. Dále platit reklamu a taky člověka, který ti na eshopu bude provádět změny. To bývá nakonec dost drahá položka. Abys na to všechno měla, potřebuješ vydělávat a to můžeš docílit hlavně vysokou návštěvnosti. Je to finančně náročné. Ale oni můžou mít ve smlouvě cokoliv, je možné, ze tohle vsechno zajišťují a pak se na tobě budou chtít napakovat. Pozor na to. Číst nez neco podepíšeš, těžko si pronajmrs eshop na rok, kdyz pak zjistis ze nemáš na webmastra a nikdo do edhopu nechodí a nevydelavas.

martulinecek
autor
17. říj 2013

tam není přímo adresa na web ,je to na inzerci jooble,položka 11,Písek,práce z domu,zusila jsem odepsat na inzerát tak uvidím
@berenika39

laurital
17. říj 2013

@martulinecek Pokud eshop, tak vlastní na své doméně.Zkušený kluk ti to udělá za cca 3000,-, naplníš si to po proškolení sama.Optimalizace závisí i na tom, kolik tam budeš mít položek, origo texty a popisy atd.Je dost fíglů na to, jak si to zoptimalizovat sám, jen ti je zadarmo nikdo neřekne.

@leni78 Prestu umí ovládat i medvěd, na to nepotřebuješ admina.Ale souhlasím, že do pronájmu bych nešla, to je zbytečně nákladné a bůh ví, jestli návratné.

berenika39
17. říj 2013

@martulinecek jasně, vidím to, je to nejspíš nabízení zboží - jako je dedra, eurona, atd. všechno funguje stejně, musíš shánět zákazníky, kteří objednávají u tebe plus další, kteří budou prodávat. čím víc - tím výhodnější slevy pro tebe. uvidíš, třeba to je něco jiného, seriozního, klidně napiš, kdybys potřebovala. bud opatrná. 🙂

leni78
17. říj 2013

@laurital Jasně ale zakladatelka neumí zkopírovat ani odkaz, to nemyslím nijak zle, ja az takový odborník nejsem, ale slyšela jsem, ze delat změny v eshopu nezvládne každý a když volas webmasterovi tak si vše účtuje.

laurital
17. říj 2013

@leni78 Jasně, máš pravdu.Ono mít pronajatý eshop je zbytečné, drahé a máš pravdu v tom, že asi nemáš ani administrátorská práva.Tudíž fakt každou blbost máš zpoplatněnou.
Já jsem to, teď si uvědomuju že hloupě, napsala z pozice někoho, kdo s prestashopem umí pracovat.
A to zakladatelka fakt asi není, i když to nijak zásadně složité, teď myslím pro uživatele, není.

martulinecek
autor
18. říj 2013

tak už mi odpověděly,musela bych jezdit asi 5x na školení do písku nebo plzně,takže nic,to mám na druhé straně republiky

berenika39
18. říj 2013

@martulinecek jj, večer jsem to vypátrala. je to eshop někoho jiného, ty si ho uzpůsobíš podle svého, obsluhuješ ho, tlačíš dopředu v SEO a prostě se musíš snažit, aby byl vidět ten "tvůj", přičemž stejných jsou mraky. posíláš odkazy kam to jde, a modlíš se. bez dobré znalosti práce s pc a systémem, jakým fungují eshopy, to nejde. zboží nemáš, neposíláš, neřešíš reklamace, jen prostě nabízíš, jakoby za sebe a z toho máš provizi. no nevím, za mě totální nesmysl, možná mít takových xxx a dělat to jen jako k normální práci.

martulinecek
autor
18. říj 2013

@berenika39 jo však jo,mě se to taky moc nezdá,jen jsem už zoufalá,potřebujem peníze a nevím kde už hledat,prodej dělat nechci delala jsem dedru-nic,eveline dělám tak ta mi občas něco vynese,ale jinak vůbec nic.furt jen všude OKG,dedra avon apod.

berenika39
18. říj 2013

@martulinecek já vím, ale tohle by nebylo na výdělek. držím palce, at něco najdeš, mimo velká města je to s prací bída, no.
Neumíš něco vyrábět , prodávat přes fler, třeba?

martulinecek
autor
18. říj 2013

@berenika39 vyšívám,ale to asi nikdo nekupí

berenika39
18. říj 2013

@martulinecek však zkus, třeba jo! ruční práce frčí🙂

elight
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
anetinka1593
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jhc
12. kvě 2015

@leni78 Pronájem eshopu nemusí být drahý, třeba na http://www.fineeshop.cz/ jsou levní a navíc se vším poradí, pomůžou. Založit si u nich eshop zvládnou všichni bez rozdílu, i úplní začátečníci 🙂