Učitel praktického vyučování, můžu pracovat v družině?

jelipe
2. únor 2016

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. Studuji Vysokou školu obor Učitel praktického vyučování a odborného výcviku. Ale chtěla bych spíš pracovat v dužině na základní škole. Nevíte někdo jetsli tahle Vysoká k tomu stačí( bohužel jsem slyšela, že ne) Nebo jetsli nevíte, co si k tomu můžu dodělat, ale jen dálkově. Děkuji za informace.

bajapetra
2. únor 2016

Nevím, jestli to stačí, já jsem ve družině pracovala a mám bakaláře pedagogické asistenství a studovala jsem navazující magistra....existuje kurz pro vychovatelky, který si lze dodělat a pak by neměl být problém

jasminecek
2. únor 2016

Pracovala jsem v družině před porodem a je to pouze o domluvě s hlavní vychovatelkou. U mě stačilo slíbit, že si dodělám na pajdáku Vychovatelství, což bylo v rámci celoživotního vzdělávání, nebyl z toho ani Bc. Měla jsem to přes kamarádku, takže mě vzala i přes to, že jsem si školu dodělávala během práce.
Nicméně všechny moje kolegyně měly pouze střední pedagogickou školu. Nikdo vejšku. Neřešilo se to. Nemělo to vliv ani na plat.

zvirka
2. únor 2016

Pokud máš obor Učitel, je to ok, záleží na domluvě s ředitelem Já pracovala v družině, mám vystudovanou VŠ Učitel pro 2. stupeň.